Sir. Peker Centipat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 280 27 Şubat 2021 #1 Merhaba, Monster benden bilgisayarımın seri numarasını istedi. Barkodun üstünde BT ile başlayan numara olabilir mi hocalarım? CMD'de farklı sayılar gösteriyor. "wmic BIOS GET serialnumber" komutunu kullandığım zaman. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2021
Merhaba, Monster benden bilgisayarımın seri numarasını istedi. Barkodun üstünde BT ile başlayan numara olabilir mi hocalarım? CMD'de farklı sayılar gösteriyor. "wmic BIOS GET serialnumber" komutunu kullandığım zaman.
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #2 BIOS menüsüne gidip S/N yazan kısma bakabilirsiniz. (Information menüsünde yani ilk çıkan menü her PC'de aynı mı bilmiyorum)
BIOS menüsüne gidip S/N yazan kısma bakabilirsiniz. (Information menüsünde yani ilk çıkan menü her PC'de aynı mı bilmiyorum)
Sir. Peker Centipat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 280 27 Şubat 2021 #3 suleymandy dedi: BIOS menüsüne gidip S/N yazan kısma bakabilirsiniz. (Information menüsünde yani ilk çıkan menü her PC'de aynı mı bilmiyorum) Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
suleymandy dedi: BIOS menüsüne gidip S/N yazan kısma bakabilirsiniz. (Information menüsünde yani ilk çıkan menü her PC'de aynı mı bilmiyorum) Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.