Benim pişman olma sebebim dolar artışından istifade eden fırsatçı satıcılar. Stoklarında olan ürüne de adamlar gidip güncel kurla fiyat biçiyorlar. Kardeşim sen o malı diyelim dolar 7.9ken aldın dolar 8.26 olunca niye zam yapıyorsun?
Merhaba,
2 yıldır hayalini kurduğum bilgisayarı sonunda aldım. İnternete baktığımda kimse bu laptopun (Abra A5 v15.5) ne kadar sürede teslim edildiği hakkında bir yazı yazmamış bende tüm işlemleri ve tarihleri not alarak bir yazı yazmak istedim.
*3 kere gözümün önünde stok bittikten sonra 22.10.2020 tarihinde ön sipariş vererek aldım.
*Sipariş günden sonra sırayla;
23.10.2020 - yeni sipariş.
24.10.2020 - ürünler hazırlaınyor.
24.10.2020 - üretim.
26.10.2020 - tamamlanan sipariş.
27.10.2020 tarihinde elime ulaştı.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana iyi günler...
(Teslim tarihi yoğunluğa göre değişlik gösterebilir)
2 yıllık tecrübeden sonra başıma tek bir olay geldi o da; Bilgisayar fazla ısınınca ekranı gitmesiydi. 1 haftada tamir oldu ve geldi.
Büyük ihtimalle benim hatamdı çünkü laptoba nefes alacak arka boşluk bırakmıyordum.
Geçen ay bir arkadaşım aldı Sakarya'dan 1 hafta sürdü. Size de o civarda gelebilir ama emin değilim.
2 yıllık tecrübeden sonra başıma tek bir olay geldi o da; bilgisayar fazla ısınınca ekranı gitmesiydi. 1 haftada tamir oldu ve geldi.
Büyük ihtimalle benim hatamdı çünkü laptopa nefes alacak arka boşluk bırakmıyordum.