Monster Notebook Sipariş ve Teslimat Süreci

Evet haklısınız 3 hafta önce 10 bin tl olan 1660Ti'li laptoplar bugün 12-13 bin tl
Evet, forumlarda çok gördüm ekran değişimi yapanları %14 ihtimalle ölü piksel çıktığına dair bir yazı okumuştum İnternette
Isınma sorunlarını da araştırmanızı öneriririm boşta 90 derecede çalışanını görmüştüm

Evet haklısınız 3 hafta önce 10 bin tl olan 1660Ti'li laptoplar bugün 12-13 bin tl

Isınma sorunlarını da araştırmanızı öneriririm boşta 90 derecede çalışanını görmüştüm
Dün tüm sorumluluğu alarak video eşliğinde komşuma açtırdım içine win vb. şeyleri yükledi, ne ölü piksel ne de boşta ısınma var

Dün tüm sorumluluğu alarak video eşliğinde komşuma açtırdım içine win vb. şeyleri yükledi, ne ölü piksel ne de boşta ısınma var
O zaman iyi hocam ama ileride nasıl bir durum olur bilemiyorum.

Kanka benim kisi kargoya dün akşam girdi sence bugün gelir mi Kayseri'de yaşıyorum bu arada.

Geçen ay bi arkadaşım aldı Sakarya'dan 1 hafta sürdü. Size de o civarda gelebilir ama emin değilim.

Kanka benim kisi kargoya dün akşam girdi sence bugün gelir mi Kayseri'de yaşıyorum bu arada.

Doğru ama laptop alınmış iade edecekse veya edebilirse mantıklı.
Hayırlı olsun umarım teknik servis çalışanları ile bacanak olmazsınız.
2 yıllık tecrübeden sonra başıma tek bir olay geldi o da; Bilgisayar fazla ısınınca ekranı gitmesiydi. 1 haftada tamir oldu ve geldi.
Büyük ihtimalle benim hatamdı çünkü laptoba nefes alacak arka boşluk bırakmıyordum.

Hangi numara ile arıyorlar belirli bir numaraları var mı kargo felan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…