Monster Notebook teknik servise bakım için verilmeli mi?

Darx

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050,İ7 11.NESİL,16GB RAM
MONSTER ABRA A5 18.2.2
Monster laptopumu alalı bir sene oluyor. Abra A5 v18.2. hiç arıza vermedi alalı ama baktım toz toplamış bende arıza versin istemiyorum. Ayrıca menteşeside gevşemiş. Sizce teknik servise verilir mi? Ya da başka nereye verebilirim? Bilgisayarım tek mal varlığım olduğundan çok düşkünüm. Zarar gelsin istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster laptopumu alalı bir sene oluyor. Abra A5 v18.2. hiç arıza vermedi alalı ama baktım toz toplamış bende arıza versin istemiyorum. Ayrıca menteşeside gevşemiş. Sizce teknik servise verilir mi? Ya da başka nereye verebilirim? Bilgisayarım tek mal varlığım olduğundan çok düşkünüm. Zarar gelsin istemiyorum.
Monster servisinden bakım hizmeti alıp da memnun kalan çok insan var. Bence verebilirsiniz.

Hocam monsterin servisine götürün bence monster bakım ücreti almıyor ne kadar götürseniz bile

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı