Monster Notebook teşhir adaptör alınır mı?

gud

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Orijinal adaptörümün kablosu koptuğu için yenisini almam gerekiyor. Monster’ın kendisine fiyat bilgisi sordum. Modelim Abra A5 V18.1, biraz eski bir model. Bana şu şekilde bir mesaj gönderildi:

"Cihazınıza ait adaptör, stoklarımızda teşhir ürünü olarak bulunmaktadır. Kullanılmamış olup, rafta bir süre beklemesinden dolayı teşhir ürünü olarak adlandırılmaktadır. Fiyatı 949 TL'dir."

Kullanılmamış teşhir ürünü diyor, pek anlamadım. Fakat orijinal ile aynı güç ve performansı verir mi? Veya başka nereden alırsam daha iyi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:

Mağazada müşterilerin görmesi için koyulmuştur muhtemelen kullanılmadı dedilerse problem yok aynı performansı veriyor zaten değişen tek şey kutusundan çıkarılmış olması başka bir sorun yok alabilirsiniz yani (teşhir ürünlerinin fiyatı kapalı kutu ürünlere nazaran biraz daha düşüktür)

Orijinal ile yüzde 50 falan fiyat farkı varsa kabul edilebilir. Üründe cizikler falan olabilir fiyat farkına gore kabul etmek sana kalmış.

Orijinal ile yüzde 50 falan fiyat farkı varsa kabul edilebilir. Üründe cizikler falan olabilir fiyat farkına gore kabul etmek sana kalmış.

Orijinal olarak yok zaten herhalde eski bir model olduğu için. Sadece teşhir ürün bilgisi veriyor orijinal adaptör 150W. Herhalde verecekleri de aynı olmalı bu olduğu sürece sorun yok.

Ürün birebir aynıdır, sorun yaşamazsınız.

Orijinal olarak yok zaten herhalde eski bir model olduğu için. Sadece teşhir ürün bilgisi veriyor orijinal adaptör 150W. Herhalde verecekleri de aynı olmalı bu olduğu sürece sorun yok.

İfadeler: gud
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…