PixelPhantom Decapat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #1 Ekran kartı RTX 3070 İşlemci I7 11800H Merhaba, Monster'ın sayfasında Linux sürücüleri yok o yüzden bilgisayarımın yabancı versiyonlarını bulmaya çalışıyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
Merhaba, Monster'ın sayfasında Linux sürücüleri yok o yüzden bilgisayarımın yabancı versiyonlarını bulmaya çalışıyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
Kas Adam_321 Picopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 224 Çözümler 3 Yer Denizli Daha fazla Sistem Özellikleri R5 7600X, RX 7900 XT, 32 GB RAM. Cinsiyet Erkek Meslek Annem şakaları yapıcı 23 Ocak 2025 #2 PixelPhantom dedi: Merhaba, Monster'ın sayfasında Linux sürücüleri yok o yüzden bilgisayarımın yabancı versiyonlarını bulmaya çalışıyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Nvidia driverları var. Hocam onları kurdunuz mu?
PixelPhantom dedi: Merhaba, Monster'ın sayfasında Linux sürücüleri yok o yüzden bilgisayarımın yabancı versiyonlarını bulmaya çalışıyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Nvidia driverları var. Hocam onları kurdunuz mu?
Command Prompt001 Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 415 Çözümler 3 Yer Yokohama, Çin Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #3 PixelPhantom dedi: Merhaba, Monster'ın sayfasında Linux sürücüleri yok o yüzden bilgisayarımın yabancı versiyonlarını bulmaya çalışıyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Linux'ta sürücüler hazır halde gelir fakat Nvidia bunu desteklemiyor. Kastınız Nvidia sürücüleri ise Nvidia sayfasında bulabilirsiniz. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-01-23 212411.png 591,3 KB · Görüntüleme: 9
PixelPhantom dedi: Merhaba, Monster'ın sayfasında Linux sürücüleri yok o yüzden bilgisayarımın yabancı versiyonlarını bulmaya çalışıyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Linux'ta sürücüler hazır halde gelir fakat Nvidia bunu desteklemiyor. Kastınız Nvidia sürücüleri ise Nvidia sayfasında bulabilirsiniz.
Kas Adam_321 Picopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 224 Çözümler 3 Yer Denizli Daha fazla Sistem Özellikleri R5 7600X, RX 7900 XT, 32 GB RAM. Cinsiyet Erkek Meslek Annem şakaları yapıcı 23 Ocak 2025 #4 Command Prompt001 dedi: Linux'ta sürücüler hazır halde gelir fakat Nvidia bunu desteklemiyor. Kastınız Nvidia sürücüleri ise Nvidia sayfasında bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mümkünse burdan kurmasın. Güncelleme geldiğinde sorun oluyor.
Command Prompt001 dedi: Linux'ta sürücüler hazır halde gelir fakat Nvidia bunu desteklemiyor. Kastınız Nvidia sürücüleri ise Nvidia sayfasında bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mümkünse burdan kurmasın. Güncelleme geldiğinde sorun oluyor.
PixelPhantom Decapat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #5 Command Prompt001 dedi: Linux'ta sürücüler hazır halde gelir fakat NVIDIA bunu desteklemiyor. Kastınız NVIDIA sürücüleri ise NVIDIA sayfasında bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bana sadece klavye sürücüsü yeter.
Command Prompt001 dedi: Linux'ta sürücüler hazır halde gelir fakat NVIDIA bunu desteklemiyor. Kastınız NVIDIA sürücüleri ise NVIDIA sayfasında bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bana sadece klavye sürücüsü yeter.
Command Prompt001 Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 415 Çözümler 3 Yer Yokohama, Çin Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #6 PixelPhantom dedi: Bana sadece klavye sürücüsü yeter. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum hocam Monster kullanmadım.
PixelPhantom dedi: Bana sadece klavye sürücüsü yeter. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum hocam Monster kullanmadım.