Monster Notebook Tulpar T7 v21.9 17.3" notebook alınır mı?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sizlere bir sorum olacak. Ben bir notebook arıyorum ve Monster Notebook düşündüm. Evet eski(11.nesil) işlemcilerde 90 derecelere kadar yükseliyorlardı ancak testlere baktığımda şu anda i7 12700H 60-75 derecede çalışıyor zaten altına ekstra bir soğutucu alacağım. Yani sıcaklık problemi yaşayacağımı düşünmüyorum yine de sizlere fikir sormaya geldim. Şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim.

@Artoria Pendragon sanırsam 52-53K benim konfigürasyonum. Eğer önereceğiniz başka notebook varsa önerebilirsiniz veya bu fiyata daha iyi bir masaüstü toplanabilirse onu da yazabilirsiniz değerlendiririm.
Alınabilir ama Isınıma ve Bazı sorunları olduğu söyleniyor.

Masaüstü çok daha iyi toplanır hocam
Hocam herkes masaüstü istemiyor olabilir evet 3090Tİ'lı sistem bile toplarsınız o paraya ama farklı istekleri olabilir arkadaşın.

Masaüstü çok daha iyi toplanır hocam, ona @messinicocugu bakabilir.

Tamamdır bekliyorum öneriniz varsa. Ayrıca bir sorum daha var konu açıkken sorayım gaming.gen.tr güvenilir midir?

Alınabilir ama ısınıma ve bazı sorunları olduğu söyleniyor.

Hocam herkes masaüstü istemiyor olabilir evet 3090 Ti'lı sistem bile toplarsınız o paraya ama farklı istekleri olabilir arkadaşın.

Yok hocam mesajımda yazdım zaten sorun yok. "bu fiyata daha iyi bir masaüstü toplanabilirse onu da yazabilirsiniz değerlendiririm."

Tamamdır bekliyorum öneriniz varsa. Ayrıca bir sorum daha var konu açıkken sorayım gaming.gen.tr güvenilir midir?

Yok hocam mesajımda yazdım zaten sorun yok. "bu fiyata daha iyi bir masaüstü toplanabilirse onu da yazabilirsiniz değerlendiririm."

Güvenilir hocam.

Hocam herkes masaüstü istemiyor olabilir evet 3090 Ti'lı sistem bile toplarsınız o paraya ama farklı istekleri olabilir arkadaşın.

Veya bu fiyata daha iyi bir masaüstü toplanabilirse onu da yazabilirsiniz değerlendiririm.

Onu görmemişim hocam. O zaman RTX 3090 Tİ Masaüstü hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı