Merhaba arkadaşlar, sizlere bir sorum olacak. Ben bir notebook arıyorum ve Monster Notebook düşündüm. Evet eski(11.nesil) işlemcilerde 90 derecelere kadar yükseliyorlardı ancak testlere baktığımda şu anda i7 12700H 60-75 derecede çalışıyor zaten altına ekstra bir soğutucu alacağım. Yani sıcaklık problemi yaşayacağımı düşünmüyorum yine de sizlere fikir sormaya geldim. Şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim.
@Artoria Pendragon sanırsam 52-53K benim konfigürasyonum. Eğer önereceğiniz başka notebook varsa önerebilirsiniz veya bu fiyata daha iyi bir masaüstü toplanabilirse onu da yazabilirsiniz değerlendiririm.
@Artoria Pendragon sanırsam 52-53K benim konfigürasyonum. Eğer önereceğiniz başka notebook varsa önerebilirsiniz veya bu fiyata daha iyi bir masaüstü toplanabilirse onu da yazabilirsiniz değerlendiririm.
Hocam sizce RTX 3090 Ti çok fazla olmaz mı yani oyun oynayacağım sonuçta sadece. Oynayacağım oyunu da 4K veya 8K oynayacağımı düşünmüyorum pek. Sizce RTX 3070 Ti ve i7 12700K daha iyi olur mu?