Monster Notebook ücretsiz bakıma kargoyla nasıl gönderilir?

Taiga_23

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVIDIA GeForce RTX 3050 6GB
12tg Gen Intel(R) Core(TM)i5-12450H
16GB RAM
Meslek
Öğrenci
Geçen sene aldığım Monster Notebook'umu ücretsiz bakım hizmeti için servise kargoyla göndermek istiyorum, ama nasıl göndereceğim veya nasıl geri alacağım hakkında hiç bilgim yok. Yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba eğer İstanbul veya yakın bir kente oturuyor iseniz bu link teki adrese Monster Notebook Genel Müdürlük değilseniz içindeki faks telefon veya mail adresi ile iletişim kurun geçen sene almışsınız eğer kendiniz bir şey yapmadıysanız garanti kapsamından beavaya gönderebilirsiniz sadece kargo parası ödeyeceksiniz oda 100ila 200 lira arsı değişir eğer tamiri reddderlerse bulunduğunuz ilin adliye sarayına suç duyurusunda bulunabilirsiniz. İletişimde iken garantiyi reddettiklerini söylerlerse üstü kapalı bir biçimde tehdid edin ama bu tehdidd örnek olarak şöyle olmalıdır "eğer ürünü tamirini veya para iadesini 1 hafta içinde yapmazsanız adliye sarayına hakkınızda suç duyurusunda bulunucağım deyiniz. Şahsen ben çok müştri temsilcisi ile konuştum ve hepsi şirket kötü olursa işim gider korkusuna sahipler buyüzden başta olabildiğinden fazla kibar olun böylece onlarda kibar olur tam sizi yumuşatma çabasına girdiklerinde örneğe uygun şekilde tehdidiniz yani suç duyurusunda bulunucağınızı ve haklarında şuç duyurusda bulunucağınızı yazın ya da söyleyin karşı tarafın stres olduğunu hissedeceksiniz iştew tam zamanı. Her şeyi kokusuza söyleyin hatta belki kargo parasınıda onlara kitleyebilirsiniz yasal yollar için bir avukata veya hukukcuya danışın. Umarım bu kısa (!) metin işinizi görmüştür
-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…