kamil.cobann Hectopat Katılım 9 Mayıs 2019 Mesajlar 53 18 Haziran 2019 #1 Monster kullanıyorum. USB akıllı şarj sanırım bende çalışmıyor ya da hangi porttan veriliyor bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim
Monster kullanıyorum. USB akıllı şarj sanırım bende çalışmıyor ya da hangi porttan veriliyor bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim
U uzbk Decapat Katılım 1 Şubat 2019 Mesajlar 93 Çözümler 2 20 Haziran 2019 #2 Hangi modeli kullanıyorsunuz bilmiyorum ama pil içinde elektrik işareti olan port şarj portu. Birde telefondan ayarlamanız gerek taktınız zaman galiba yanlış hatırlamıyorsam hocam.
Hangi modeli kullanıyorsunuz bilmiyorum ama pil içinde elektrik işareti olan port şarj portu. Birde telefondan ayarlamanız gerek taktınız zaman galiba yanlış hatırlamıyorsam hocam.
kamil.cobann Hectopat Katılım 9 Mayıs 2019 Mesajlar 53 20 Haziran 2019 #3 Monster Abra A5 V13.4 kullanıyorum. Kontrol merkezinden USB Şarj modunu açıyorum ama olmuyor. Ayrıca hiçbir portun yanında elektrik işareti yok
Monster Abra A5 V13.4 kullanıyorum. Kontrol merkezinden USB Şarj modunu açıyorum ama olmuyor. Ayrıca hiçbir portun yanında elektrik işareti yok
İsmail Bera Centipat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2021 #4 kamil.cobann dedi: Monster kullanıyorum. USB akıllı şarj sanırım bende çalışmıyor ya da hangi porttan veriliyor bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... İnternette bulamadım ama USB akıllı şarj nedir acaba?
kamil.cobann dedi: Monster kullanıyorum. USB akıllı şarj sanırım bende çalışmıyor ya da hangi porttan veriliyor bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... İnternette bulamadım ama USB akıllı şarj nedir acaba?