Monster Notebook

EnEs Dağdelen

Hectopat
Selam, bu günlerde monster notebooklar çok ilgilmi çekiyor. Sizce Monster notebookların artı ve eksi yönleri nelerdir?

Monsterlar ile ilgili son zamanlarda şikayetler çoğaldı , duyduğum kadarıyla ürünlere bir ton para yatırıp 4-5 ay sonraya vereceğiz diyorlar ve cihazı aldınızda garanti süresi bitiyor diye duydum.

Kesinlikle tavsiye etmiyorum! Bana göre ucuz etin yahnisi. Siparişi vereceksiniz, ıvy bridge laptop elinize ulaşınca piyasaya sandy bridge çıkmış olacak... Şaka gibi. Paranızla rezil olmayın, MSI alın.

Ben Abra A5 v.15.5.2 aldım. Ne gibi sıkıntılar yaşadınız siz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana hep Monster gibi dandik bir şeye para verme derlerdi, ama o kişiler Power Boost PSU'ya, Rampage klavyeye, Casper bilgisayara çok kaliteli derlerdi. Bence MSI ASUS gibi markalara yönelmek daha mantıklı.

Bana hep Monster gibi dandik bir şeye para verme derlerdi, ama o kişiler Power Boost PSU'ya, Rampage klavyeye, Casper bilgisayara çok kaliteli derlerdi. Bence MSI ASUS gibi markalara yönelmek daha mantıklı.

Sen hangi bilgisayarı aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…