Monster Notebook'a temizlemesi için şehir dışından laptop gönderilir mi?

Enes Aydınn

Picopat
Daha fazla  
Malatya'da oturuyorum. 1 yıllık bir notebookum var. Abra A5 16.5.2 6 aylık bakım için göndermeli miyim güvenilir mi? Kargo da bir sıkıntı olur mu? Hasar falan olursa kullanıcı hatası deyip para alırlar mı diye düşünmeden edemiyorum. Onun yerine bir bilgisayarcıya götürsem daha mı iyi olur? Çok pahalı da değildir zaten yardımcı olursanız sevinirim.

Malatya'da oturuyorum. 1 yıllık bir notebookum var. Abra A5 16.5.2 6 aylık bakım için göndermeli miyim güvenilir mi? Kargo da bir sıkıntı olur mu? Hasar falan olursa kullanıcı hatası deyip para alırlar mı diye düşünmeden edemiyorum. Onun yerine bir bilgisayarcıya götürsem daha mı iyi olur? Çok pahalı da değildir zaten yardımcı olursanız sevinirim.

Monster en iyi yetkili servise sahip içiniz rahat olsun.

Kargoda hasar görür ise ihale size kalır. Ancak bazı laptop üreticileri bakım ve onarım işlemleri için anlaşmalı oldukları kargo şirketini evinize yönlendiriyor. Cihazınızı sizden kontrol ederek teslim alıyor. Kargoda oluşabilecek tüm sorunlar kargo ile laptop üreticisi arasında kalıyor. (Bahsettiğim marka Lenovo)

Yurtiçi Kargo ile gönderiyorsunuz göndermesine de laptopun kutusu köpüğünü iyi yerleştirirseniz hiç sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Ben bir kere ölü pikselden bir kere de işlemci fanı yandığından dolayı götürmüştüm. Her seferinde iyice yerleştirdim. (Paketine ilk gün ki gibi ayarladım yani) Daha sonra müşteri hizmetleriyle görüşüp göndermiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı