Monster Notebook'lar İyi Midir?

Arkadaşlar: ağustos ayına kadar ön sipariş sistemi vardı. Yaşattıkları sıkıntılar yüzünden sistemi değiştirdiler ve hemen teslime geçtiler. Ben de ondan sonra gittim aldım monsterı'mı. Eğer değişmeseydi Msi ge70 alacaktım. Şikayetvar'a bakınca eylülden beri herhangi bir konuda bile şikayet yazılmamış haklarında. Forumda yeni olduğum için güvenmemekte haklısınız ama dediklerimi teyit etmek isteyen varsa dükkanlarına giderek dediklerimi de kendileri de gözleriyle görebilirler ve bilgisayarları inceleyip deneyebilirler. Şahsen ben de gidip önce kontrol ettim. Nasıl bir cihaz alacağımı öğrendim ve memnun kalınca da aldım. Prensip olarak almak istemeyen varsa da hak veririm. Çünkü çok insan sıkıntı çekti. Özellikle de bu teslimat problemi yüzünden. Ama şimdi sistem değişmişken en azından almasanız bile bir göz atın derim.

Güzel bir reklam ve tanıtım yapmışsınız öncelikle. :)

Umarım değişiklik yapmışlardır. Çünkü piyasada teslimat ve para iade konusunda o kadar mağdur olan kişi var ki monster deyince herkes uzaklaştırır oldu ki haksız da değiller. 5 6 ay bilgisayar bekleyip gelmeyip de sonraki aylarda para iadesi bekleyen insanlara gerçekten acıyorum. Sipariş veremediğimiz için kontrol edemiyoruz tabi ancak zamanla değişip değişmediğini göreceğiz. :)

Haklısınız zaman gösterecek. İster tanıtım ister reklam deyin bir kullanıcı olarak yaşadıklarımı aktarmaya çalıştım sizlere. Benim dediklerimin benzerlerini sitesine girdiğinizde bilgisayarlara yapılan yorumlarda da görebilirsiniz zaten. Ki önceden beri takip eden varsa özelleştir dediğinizde örnek veriyorum 1 ay sonra 100tl 2 ay sonra 200 tl indirimle al gibi seçenekler vardı. Şimdi ise onu göremezsiniz. Zaten olanları yalanlamıyorum zamanında çok sorun çıkardılar, mağdurlar da tepkilerini koymuşlar haklı olarak. Ama değişen bir şey varken de almayı düşünenlerin bu konudan da haberlerinin olmasını isterim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı