Monster notebooklar uzun ömürlü mü?

bekotr05

Hectopat
Monster notebookların 2021 itibarıyla ömürleri ve malzeme kalitesi nasıl? Kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Arkadaşım ile birlikte almayı düşünüyoruz fakat internette birkaç kötü yorum gördük. Bu yüzden tereddütteyiz. Sevdiğiniz ve sevmediğiniz noktaları eklerseniz iyi olur.

Monster notebookların 2021 itibarıyla ömürleri ve malzeme kalitesi nasıl? Kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Arkadaşım ile birlikte almayı düşünüyoruz fakat internette birkaç kötü yorum gördük. Bu yüzden tereddütteyiz. Sevdiğiniz ve sevmediğiniz noktaları eklerseniz iyi olur.

Abra serileri için kötü.
Tulpar'ları tam bilmiyorum.

Kullanmak isterseniz 10 sene bile kullanırsınız, size bağlı biraz ama kullanan biri olarak önermem. Isınma sorunu var. Tulpar V25.1 kasası hariç alınmaz.

Monster Abra A7 V11.4 ve V11.5 harici önermiyorum. Tulpar için ise v25.1 ve v21.4 harici önermiyorum. Laptoplarda ömür konusu kullanımına bağlı. Günlük kullanım ise çok uzun süre götürebilir. Oyun ise giriş düzey gaming laptopların ortalama 3-4 yıllık ömrü var diyebilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı