Merhabalar herkese. Notebook almayı düşünüyorum bütçem 17-18 bin civarı Max. Edit ve oyun amaçlı alacağım. Monster almayi düşünüyorum fakat arastirmalarim sonucunda her kasanın alinmayacagina dair yazılar okudum bu konuda bana yardımcı olur musunuz? Alternatif marka cihaz önerilerine açığım. Aklımda aşagıdaki modeli özelleştirip alma düşüncesi var sizce nasıl cleveo kasamı tongfang mı?
Merhabalar herkese. Notebook almayı düşünüyorum bütçem 17-18 bin civarı Max. Edit ve oyun amaçlı alacağım. Monster almayi düşünüyorum fakat arastirmalarim sonucunda her kasanın alinmayacagina dair yazılar okudum bu konuda bana yardımcı olur musunuz? Alternatif marka cihaz önerilerine açığım. Aklımda aşagıdaki modeli özelleştirip alma düşüncesi var sizce nasıl cleveo kasamı tongfang mı?
Merhabalar herkese. Noteboİpok almayı düşünüyorum bütçem 17-18 bin civarı Max. Edit ve oyun amaçlı alacağım. Monster almayi düşünüyorum fakat arastirmalarim sonucunda her kasanın alinmayacagina dair yazılar okudum bu konuda bana yardımcı olur musunuz? Alternatif marka cihaz önerilerine açığım. Aklımda aşagıdaki modeli özelleştirip alma düşüncesi var sizce nasıl cleveo kasamı tongfang mı?
Şimdilerde yok ama benim için Monster'ın en iyi kasası Tulpar T7 19.X kasalarıydı. Şimdiki Tulpar'larda bile olmayan mekanik klavyesi vardı. İnce ve kompakt bir kasaydı. Monster niye vaz geçti anlamak güç. Keske devam etseydi.