Monster Notebook'ta ekran kaç ms olmalı?

eagg

Picopat
Monster A7 almayı düşünüyorum. Bir arkadaşım ms değeri çok dedi. Ekran ms değeri ne kadar olmalı? Bir yerde okudum, Monsterlarınki 15 ms'miş galiba. Bilgisi olan yeşillendirebilir mi? Teşekkürler.

Ekran ms değeri yani gecikmesi ortalama olarak 3 ms'den yüksek olursa yırtılmalar kaçınılmaz olur. Örneğin oyuncu monitörlerinin hepsi 1ms olarak çıkar. Bir notebook'dan da ben en azından 5 ms beklerdim. 15ms neymiş yahu. Bir yerde de 9ms diye duymuştum ben ama doğru mu bilmiyorum.

Monster A7 almayı düşünüyorum. Bir arkadaşım ms değeri çok dedi. Ekran ms değeri ne kadar olmalı? Bir yerde okudum, Monsterlarınki 15 ms'miş galiba. Bilgisi olan yeşillendirebilir mi? Teşekkürler.
15 ms olsa bilgisayar kullanılamaz. 1 en fazla 5ms'dir. Ayrıca yeşillendirmek eksisozluk'te bir tepkidir. Burada kullanılmıyor yani.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kullanılabilir, burada yasaklı olan bir forum sitesinde Monster'a 25MS monitör için isyan eden insanlar var. .

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster'ın "ms" süreleri oldukça geridedir. Hardware Unboxed kanalına göre; en iyi (best) tepki süresi 10.58 gibi bir ms süresi ile kaydedilmiş gözüküyor. Diyebilirsiniz ki, bazı dizüstü firmaları 3 ms veya 1 ms yazıyor. Arkadaşlar, onlar sadece satış stratejisi. Monitörlerin "gerçek" olan input lag değerleri paylaşılmıyor. Detaylar için; söylemiş olduğum YouTube kanalını inceleyebilirsiniz.

Ayrıca, yeşillendirebilir misiniz diye sormuşsunuz. Bunda herhangi bir sorun, sıkıntı yok. Bir arkadaş, burada kullanılmıyor demiş. Olabilir ama bu kullanılamayacağı anlamına gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…