Monster Notebook'ta M.2 SSD vidası oturmuyor

ucan_sabri

Hectopat
Monster'in kutusundan çıkan vida yuvaya oturmuyor.

IMG20221021122711~2.jpg

IMG20221021122718~2.jpg

IMG20221021122735~2.jpg

IMG20221021122743.jpg

Üzerinde kocaman "HDD SCREW" yazıyor, M.2 değil.

YouTube'da izledigim kisiler icinden çıkan vidayı kullanıyoruz diyor. Bende farkındayım hocam HDD yazdığından :D

Boşta dahili hard disk yuvası varsa bu onun vidasıdır. Yine de aklınızda bulunsun, Monster Notebook “çoğu zaman” vidayı isterseniz bedavaya veriyor.

Monster şubesine gitsem onlar yapar mı? Tekrar kargo beklemek istemiyorum da. :D

Monster, teknik servisimize gelip temin edebilirsiniz dedi. Yaşadığım yerde teknik servisi olmadığı için onu yapamadım. Bilgisayarcılar da cihazı getir deneyelim bir şeyler M2 Ssd neymiş kafasında 😀 n11'de bi satıcı var uyumlu vida göndeririz dedi ondan sipariş edeceğim. Hayırlısı. Hdd vidası koymuşsun, boşta ssd slotu da var vidasını koymuyorsun. Önce ssd'nin kendisine baktım içinden çıkmadı normaldir. Sonra açtım cihazı vida yuvasına baktım yok neyse sonra kutusuna baktım bu hdd vidaları var uyumlu herhalde dedim denedim olmadı. Boştaki hdd kısmından vida söktüm taktım yuvaya uydu ama uzun kaldı. Bir vida için uğraştım bayağı bi.

Monster, teknik servisimize gelip temin edebilirsiniz dedi. Yaşadığım yerde teknik servisi olmadığı için onu yapamadım. Bilgisayarcılar da cihazı getir deneyelim bir şeyler M.2 SSD neymiş kafasında 😀 N11'de bir satıcı var uyumlu vida göndeririz dedi ondan sipariş edeceğim. Hayırlısı. HDD vidası koymuşsun, boşta SSD slotu da var vidasını koymuyorsun. Önce SSD'nin kendisine baktım içinden çıkmadı normaldir. Sonra açtım cihazı vida yuvasına baktım yok neyse sonra kutusuna baktım bu HDD vidaları var uyumlu herhalde dedim denedim olmadı. Boştaki HDD kısmından vida söktüm taktım yuvaya uydu ama uzun kaldı. Bir vida için uğraştım bayağı bir.

Ahahah ayni çözümü yapmisiz. 1 yıldır boyle kullanıyorum sorun olmadi. Yanlış hatirlamiyorsam senin aksine bana boyle bir destek vermediklerini soylemislerdi maile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı