ucan_sabri
Hectopat
Monster'in kutusundan çıkan vida yuvaya oturmuyor.
Üzerinde kocaman "HDD SCREW" yazıyor, M.2 değil.
Boşta dahili hard disk yuvası varsa bu onun vidasıdır. Yine de aklınızda bulunsun, Monster Notebook “çoğu zaman” vidayı isterseniz bedavaya veriyor.
Başka vida çıkmadı mı peki?YouTube'da izledigim kisiler icinden çıkan vidayı kullanıyoruz diyor. Bende farkındayım hocam HDD yazdığından![]()
Başka vida çıkmadı mı peki?
Hocam merhaba. Şu an aynı durumdayım siz olayı nasıl çözdünüz? Monster'ı aradığımda biz vida sağlayamıyoruz diyor.
Monster, teknik servisimize gelip temin edebilirsiniz dedi. Yaşadığım yerde teknik servisi olmadığı için onu yapamadım. Bilgisayarcılar da cihazı getir deneyelim bir şeyler M.2 SSD neymiş kafasındaN11'de bir satıcı var uyumlu vida göndeririz dedi ondan sipariş edeceğim. Hayırlısı. HDD vidası koymuşsun, boşta SSD slotu da var vidasını koymuyorsun. Önce SSD'nin kendisine baktım içinden çıkmadı normaldir. Sonra açtım cihazı vida yuvasına baktım yok neyse sonra kutusuna baktım bu HDD vidaları var uyumlu herhalde dedim denedim olmadı. Boştaki HDD kısmından vida söktüm taktım yuvaya uydu ama uzun kaldı. Bir vida için uğraştım bayağı bir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.