S sumo011 Centipat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 186 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #1 Monster Abra A5 V20.4 model bir bilgisayarım var, 1 adet ölü piksel olduğunu gördüm. Zamanla çoğalır mı? Neredeyse hiç görünmüyor rahatsız olmuyorum ancak ileride çoğalmasından korkuyorum. Yoksa iade edeceğim.
Monster Abra A5 V20.4 model bir bilgisayarım var, 1 adet ölü piksel olduğunu gördüm. Zamanla çoğalır mı? Neredeyse hiç görünmüyor rahatsız olmuyorum ancak ileride çoğalmasından korkuyorum. Yoksa iade edeceğim.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #2 İster Monster ister Lenovo, ölü pixel yayılmaya eğilimli bir şeydir yani şansın varsa yayılmaz ama yayılma ihtimalide var tamamen şans işi.
İster Monster ister Lenovo, ölü pixel yayılmaya eğilimli bir şeydir yani şansın varsa yayılmaz ama yayılma ihtimalide var tamamen şans işi.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.177 Çözümler 556 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #3 Artadabilir sabitte kalabilir ayrıca Monster almasaydın keşke.