Monster ön sipariş sistemi nasıl çalışır?

Heroizen

Megapat
Daha fazla  
Almak istediğim Monster bilgisayar şu an stoklarda yok fakat ön sipariş verebiliyorum. Ön sipariş yaptığım andan itibaren mi taksitlendirmeye başlanılıyor? Maksimum kaç güne stoklara geliyor? Şimdi ön sipariş vermeyip stoklara geldiğinde gidip mağazadan almak daha mı mantıklı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Acele etmeni önermiyorum, bekle stoklara gelsin, git bi' kendin bak, emin olmazsan konu aç tekrar, kıyaslaması yapılır muadilleriyle.

Şu an karne indirimi var, stoklara geldiği an indirimi bitirebilirler diye korkuyorum.

Çok acil dizüstü bilgisayar ihtiyacın yoktur diye tahmin ediyorum, biterse bitsin indirimleri, onlarca muadili var Monster'ın bilgisayarlarının, başka bir şey bulunur.

Çok acil dizüstü bilgisayar ihtiyacın yoktur diye tahmin ediyorum, biterse bitsin indirimleri, onlarca muadili var Monster'ın bilgisayarlarının, başka bir şey bulunur.
Acil değil ama fiyatı uygunken almak istemiştim. Neden beklememi önerdiğinizi anlayamadım tam olarak.

Hangi modeli almayı planlıyordun, oradan başlayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…