majoauditore Decipat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 1.341 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Floransa 28 Mart 2025 #21 İstanbul Trip dedi: Cehennemde yanmayı tercih ederim sağ olun. Genişletmek için tıkla... Ayıp ettiniz hocam. Canavar işte. Ciğerlerden alev çıkıyor da dışarıya veremiyor.
İstanbul Trip dedi: Cehennemde yanmayı tercih ederim sağ olun. Genişletmek için tıkla... Ayıp ettiniz hocam. Canavar işte. Ciğerlerden alev çıkıyor da dışarıya veremiyor.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 6.258 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #22 370040 dedi: Laptoptan oyun oynanmaz bence çok zor durumda değilsen asla önermem boşuna para. Marka fark etmez. Genişletmek için tıkla... Ya çok fazla seyahat ediyorsa?
370040 dedi: Laptoptan oyun oynanmaz bence çok zor durumda değilsen asla önermem boşuna para. Marka fark etmez. Genişletmek için tıkla... Ya çok fazla seyahat ediyorsa?
majoauditore Decipat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 1.341 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Floransa 28 Mart 2025 #23 XPlasma dedi: Ya çok fazla seyahat ediyorsa? Genişletmek için tıkla... Kasasını taşısın hocam! Laptopa boşa o kadar para verilir mi? Çok kötüler bir kere! Kazık be kazık!!
XPlasma dedi: Ya çok fazla seyahat ediyorsa? Genişletmek için tıkla... Kasasını taşısın hocam! Laptopa boşa o kadar para verilir mi? Çok kötüler bir kere! Kazık be kazık!!
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.937 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #24 majoauditore dedi: Ayıp ettiniz hocam. Canavar işte. Ciğerlerden alev çıkıyor da dışarıya veremiyor. Genişletmek için tıkla... Galaxy J7'nin laptop versiyonu yapılsa diyecektim zaten yapılıyor canavar gibi.
majoauditore dedi: Ayıp ettiniz hocam. Canavar işte. Ciğerlerden alev çıkıyor da dışarıya veremiyor. Genişletmek için tıkla... Galaxy J7'nin laptop versiyonu yapılsa diyecektim zaten yapılıyor canavar gibi.
majoauditore Decipat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 1.341 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Floransa 28 Mart 2025 #25 İstanbul Trip dedi: Galaxy J7'nin laptop versiyonu yapılsa diyecektim zaten yapılıyor canavar gibi. Genişletmek için tıkla... Buna çok güldüm hocam. Şaka gibi ya. Bir markanın kendisine bu espriyi yaptırıyor olması bile alınmayacağının kanıtı işte.
İstanbul Trip dedi: Galaxy J7'nin laptop versiyonu yapılsa diyecektim zaten yapılıyor canavar gibi. Genişletmek için tıkla... Buna çok güldüm hocam. Şaka gibi ya. Bir markanın kendisine bu espriyi yaptırıyor olması bile alınmayacağının kanıtı işte.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 6.258 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #26 majoauditore dedi: Kasasını taşısın hocam! Laptopa boşa o kadar para verilir mi? Çok kötüler bir kere! Kazık be kazık!! Genişletmek için tıkla... Sırtlayıp gidiyorum ben o zaman. Dosya Ekleri 1743187139462.png 842,7 KB · Görüntüleme: 56
majoauditore dedi: Kasasını taşısın hocam! Laptopa boşa o kadar para verilir mi? Çok kötüler bir kere! Kazık be kazık!! Genişletmek için tıkla... Sırtlayıp gidiyorum ben o zaman.
majoauditore Decipat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 1.341 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Floransa 28 Mart 2025 #27 XPlasma dedi: Sırtlayıp gidiyorum ben o zaman. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şeyi unuttunuz sanki?
XPlasma dedi: Sırtlayıp gidiyorum ben o zaman. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şeyi unuttunuz sanki?
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 6.258 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #28 majoauditore dedi: Hocam bir şeyi unuttunuz sanki? Genişletmek için tıkla... Neyi hocam?
majoauditore Decipat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 1.341 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Floransa 28 Mart 2025 #29 XPlasma dedi: Neyi hocam? Genişletmek için tıkla... Jeneratör olmadan nasıl çalışacak hocam? Sizden bu hayatı beklemezdim..
XPlasma dedi: Neyi hocam? Genişletmek için tıkla... Jeneratör olmadan nasıl çalışacak hocam? Sizden bu hayatı beklemezdim..
majoauditore Decipat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 1.341 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Floransa 28 Mart 2025 #30 Hocam. Kendimden şüphelendim şimdi. Birazdan canavar olurum benden de kurtulursunuz. Benden alamazsınız çünkü ben Monster Notebook oyun bilgisayarı sahibiyim.
Hocam. Kendimden şüphelendim şimdi. Birazdan canavar olurum benden de kurtulursunuz. Benden alamazsınız çünkü ben Monster Notebook oyun bilgisayarı sahibiyim.