turaner2422
Hectopat
- Makaleler
- 2
Mouse ve mouse pad sahsen onermiyorum, kulaklik hakkinda bir bilgim yok.Monster markasının oyuncu kulaklığı, fare altlığı ve oyuncu faresi dikkatimi çekti. Bu fiyata daha bilindik kaliteli markaların ürünleri var mıdır yoksa Monster'ı tavsiye eder misiniz bu fiyata?
Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming Headset
Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming Headsetwww.monsternotebook.com.tr Pusat Gaming Mousepad
Pusat gaming mousepad ile hamlelerin çok daha hızlı olacak. Oyun tutkunlarına özel profesyonel oyuncu mousepadi ile performansını en üst düzeye çıkar!www.monsternotebook.com.tr Pusat V11 Oyuncu Mouse
Pusat V11 oyuncu faresi 7 renge sahip RGB aydınlatması ve 1000 Hz’e kadar ayarlanabilir pozisyon tarama hızı ile oyunlarda hız kesmeyenler için tasarlandı.www.monsternotebook.com.tr
O mouse pad alinmaz bence.Corsair HS50 PRO Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS50 PRO Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS50 PRO Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Trust 22401 GXT 180 Kusan Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust 22401 GXT 180 Kusan Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22401 GXT 180 Kusan Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 300,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Razer Goliathus Speed Edition Small Mouse Pad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Razer Goliathus Speed Edition Small Mouse Pad arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
O mouse pad alinmaz bence.
Logitech Oyuncu Mouse Pad 40 x 30 cm Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech Oyuncu Mouse Pad 40 x 30 cm fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech Oyuncu Mouse Pad 40 x 30 cm özelliklerini incele, 79,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Seceneklerde Logitech varken bence Logitech alinmali, benim fikrim tabii. Sizde Razer mi var Logitech mi? Ben Razer'a dedim cunku.Neden? Ben kullanıyorum.
Logitech varken bence Logitech alinmali, benim fikrim tabii. Sizde Razer mi var Logitech mi? Ben Razer'a dedim cunku.
Hocam ben de Razer yerine Logitech alinmali diye attim o mesaji zaten. Logitech linkini "bu alinir" diye attim yani. Ya ben yanlis anladim ya da siz.Logitech ürünleri atan benim hocam Razer atan diğer arkadaş.