darkbabba Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 15 Temmuz 2022 #1 Monster dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum yurt dışında iş okul için alsam sorun çıkarır mı ya da çalışır mı? Bayağı ucuza buldum.
Monster dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum yurt dışında iş okul için alsam sorun çıkarır mı ya da çalışır mı? Bayağı ucuza buldum.
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #2 Çalışır. Ama hangi model ve fiyatı nedir?
Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.650 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #3 Evet çalışır. Neden çalışmasın ki?
TheKillerOfYou1 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 483 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #4 Nereye gideceğinize bağlı. Priz çeşitleri ülkeden ülkeye fark ediyor. Avrupa ülkelerinde genel olarak bizim kullandığımız priz çeşidi kullanılıyor. Ancak diğer ülkelerde dönüştürücü olmadan kullanamazsınız.
Nereye gideceğinize bağlı. Priz çeşitleri ülkeden ülkeye fark ediyor. Avrupa ülkelerinde genel olarak bizim kullandığımız priz çeşidi kullanılıyor. Ancak diğer ülkelerde dönüştürücü olmadan kullanamazsınız.
TheProNightly Kilopat Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 99 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #5 Bazen cidden çok garip konular açılıyor. SIM kart girişi olmayan bir cihaz bu. Çalışmaması için bir sebep yok.
Bazen cidden çok garip konular açılıyor. SIM kart girişi olmayan bir cihaz bu. Çalışmaması için bir sebep yok.
asd674 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 4.891 Makaleler 2 Çözümler 70 Yer Elbistan Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur g770 İ7 9750H GTX 1050 16 gb ram 500 gb 970 evo plus 1tb toshiba hdwl110 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Temmuz 2022 #6 darkbabba dedi: Monster dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum yurt dışında iş okul için alsam sorun çıkarır mı ya da çalışır mı? Bayağı ucuza buldum. Genişletmek için tıkla... Çalışır da ısınmaktan kafayı yersiniz.
darkbabba dedi: Monster dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum yurt dışında iş okul için alsam sorun çıkarır mı ya da çalışır mı? Bayağı ucuza buldum. Genişletmek için tıkla... Çalışır da ısınmaktan kafayı yersiniz.
demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.147 Makaleler 1 Çözümler 19 15 Temmuz 2022 #7 Çalışır tabiki.
TheKillerOfYou1 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 483 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #8 TheProNightly dedi: Bazen cidden çok garip konular açılıyor. SIM kart girişi olmayan bir cihaz bu. Çalışmaması için bir sebep yok. Genişletmek için tıkla... Yanlış biliyorsunuz. SIM kart girişi olsa da çalışır
TheProNightly dedi: Bazen cidden çok garip konular açılıyor. SIM kart girişi olmayan bir cihaz bu. Çalışmaması için bir sebep yok. Genişletmek için tıkla... Yanlış biliyorsunuz. SIM kart girişi olsa da çalışır
TheProNightly Kilopat Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 99 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #9 TheKillerOfYou1 dedi: Yanlış biliyorsunuz. SIM kart girişi olsa da çalışır Genişletmek için tıkla... Doğru tabi ki. Aklımdaki cevabı düzgün yansıtamamışım yazdıklarıma.
TheKillerOfYou1 dedi: Yanlış biliyorsunuz. SIM kart girişi olsa da çalışır Genişletmek için tıkla... Doğru tabi ki. Aklımdaki cevabı düzgün yansıtamamışım yazdıklarıma.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.694 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 15 Temmuz 2022 #10 darkbabba dedi: Monster dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum yurt dışında iş okul için alsam sorun çıkarır mı ya da çalışır mı? Bayağı ucuza buldum. Genişletmek için tıkla... Link varsa atabilir misin?
darkbabba dedi: Monster dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum yurt dışında iş okul için alsam sorun çıkarır mı ya da çalışır mı? Bayağı ucuza buldum. Genişletmek için tıkla... Link varsa atabilir misin?