Monster Pusat Clutch alınır mı?

teaz

Hectopat
Daha fazla  
2. el olarak 650TL'ye alacağım. Kfg tam. Sizce mantıklı mı? Bazıları ölü bölge sorunu var diyorlar. Replika almaktansa bunu almayı daha mantıklı buldum kendimce. Sizin fikirleriniz ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
2. el olarak 650TL'ye alacağım. Kfg tam. Sizce mantıklı mı? Bazıları ölü bölge sorunu var diyorlar. Replika almaktansa bunu almayı daha mantıklı buldum kendimce. Sizin fikirleriniz ne?
Kullanıyorum, araba oyunları oynamıyorsan ölü bölge yok gibi geliyor. Gerek premium hissiyatı olsun gerek ergonomisi olsun benim için fiyatını kesinlikle hakeden bir gamepad.

Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More

Bütçe yetiyorsa Wraith üzerinde Fantech Shooter III var yetmiyorsa da bu attığımı alabilirsin. Pusat her türlü alınmaz.

Ayrıca desteğe kupon tanımlama sorarsanız bir ihtimal arada bir tanımlama yapıyorlar daha ucuza gelebilir.

Ben de almayı düşünüyorum. Yerli malı, neden alınmaz deniyor bilmiyorum. Çok mu ölü bölge veya uzun süre dayanmama sorunu var anlamayadım. Yorumlarda herkes iyi demiş, tam F/P ürünü. Kullananlar yorum yaparsa çok sevinirim.

Kullanıyorum 4 aydır. Günde 3-4 saat kullanıyorum ve 4-5 günde bir 40 dk şarj etmem yetiyor. Ölü bölge de dediğim gibi test etmesem var mı yok mu anlamam bile. Fiyatını kesinlikle hakediyor. Teknik servis hızlı çözüm üretip mağdur etmiyor. LB tuşu bozuldu 1 gün geçti sıfırıyla değiştirip teslim ettiler. Diyeceklerim bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…