Merhaba, Monster Pusat Clutch gamepad almayı düşünüyorum 1000TL yaklaşık. Kullanan veya bilen var mı, önerir misiniz, nasıldır? Özellikle Xbox gibi tuş dizilimine sahip bir kol istiyorum. Bunu önermezseniz başka önereceğiniz kol var mıdır?
En ucuz MSI GG Force GC20 V2 Siyah PC ve Android Uyumlu Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI GG Force GC20 V2 Siyah PC ve Android Uyumlu Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.583,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI Force GC30 V2 Beyaz Kablosuz PC/Android Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Force GC30 V2 Beyaz Kablosuz PC/Android Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI GG Force GC20 V2 Siyah PC ve Android Uyumlu Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI GG Force GC20 V2 Siyah PC ve Android Uyumlu Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.583,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI Force GC30 V2 Beyaz Kablosuz PC/Android Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Force GC30 V2 Beyaz Kablosuz PC/Android Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Yalan olmasın böyle bir durumda GHz değerlerinin ne gibi bir işlevi var bilmiyorum. Lakin Monster ile ilgili duyduğum sıkıntılarda gerçeklik payı varsa muhtemelen GC30 veya kablosuz oyun deneyimi önemsiz ise GC20 tercih ederdim.
İncehesap adlı sitede 2 haftadır cuma indirimlerinde indirime girdiğini gözlemledim. Belki cuma gününe kadar bekleyebilir ve kararınızı verdikten sonra o doğrultuda bir seçim yapabilirsiniz.