Monster Pusat Clutch gamepadi bilgisayar görmüyor

Zeki Kursat

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar daha bugün geldi Pusat Clutch dongleını PC'ye taktım ama PC görmüyor. Ne yapmam gerekiyor? Bilen varsa yardım edebilir mi? Bluetooth'la kullanmak istemiyorum dongle daha sağlıklı.

1. Clutch Gamepad'in port bölgesinde bulunan kapağı açın ve içerisinde bulunan 2.4GHz'lik Bluetooth alıcısını bilgisayarınızın USB portuna yerleştirin.

2. Clutch Gamepad'in Home tuşuna 4 saniye boyunca titreşim hissedilene kadar basılı tutunuz. Ardından Home tuşunun ışığı kırmızı olarak hızlı bir şekilde yanıp sönmeye başlayacak ve 2.4GHz'lık alıcı ile eşleşmeye çalışacaktır (bu işlem 15 sn kadar sürebilir). Alıcının bulunması ve eşleşmenin tamamlanması durumunda Clutch gamepad tekrar titreyecek ve Home tuşunun ışığı sabit olarak mavi yanacaktır.

3. Clutch gamepad eşleştikten sonra Home tuşunun ışığı eğer kırmızı olarak yanıyorsa eşleştirme Android modunda yapılmış demektir. Windows Xbox moduna dönmek için back ve start tuşlarına aynı anda 10 saniye boyunca titreşim hissedilene kadar basılı tutunuz, ardından Home tuşunun ışığı mavi yanacaktır.

4. Clutch gamepad eğer alıcıyı bulamadıysa ve sürekli kırmızı ışık yanıp sönmeye devam ediyorsa bilgisayarınızda takılı olan alıcıyı çıkartarak tekrar USB portuna yerleştirin ve 20 saniye bekleyin. Clutch gamepad otomatik olarak alıcı ile eşleşecektir.

Kanka şöyle söyleyeyim dongle PC de takılı şu an ve normalde cihazlar bölümünde gözükmesi gerekiyormuş galiba göçzükmüyor ve dediklerinizi yaptım 10 sn basılı tutma olayını kol kendi kendini kapatıyor kırmızı ışık yanıp sönerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…