Mbappee Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 712 Çözümler 2 Yer Denizli 14 Aralık 2023 #1 Monster Pusat Clutch gamepead PS4'te çalışır mı?
Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.461 Makaleler 5 Çözümler 19 Yer Eskişehir/Türkiye 14 Aralık 2023 #2 Yanlış bilgi Çalışmaz. PS4'de sadece Dualshock 3 ve 4 çalışabilir diye duymuştum. Ama farklı bir yolu varsa bilemem.
Çalışmaz. PS4'de sadece Dualshock 3 ve 4 çalışabilir diye duymuştum. Ama farklı bir yolu varsa bilemem.
Mbappee Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 712 Çözümler 2 Yer Denizli 14 Aralık 2023 #3 Erkan Skywalker dedi: Çalışmaz. PS4'te sadece DualShock 3 ve 4 çalışabilir diye duymuştum. Ama farklı bir yolu varsa bilemem. Genişletmek için tıkla... Bluetooth veya kabloyla bağlayamaz mıyım?
Erkan Skywalker dedi: Çalışmaz. PS4'te sadece DualShock 3 ve 4 çalışabilir diye duymuştum. Ama farklı bir yolu varsa bilemem. Genişletmek için tıkla... Bluetooth veya kabloyla bağlayamaz mıyım?
Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.461 Makaleler 5 Çözümler 19 Yer Eskişehir/Türkiye 14 Aralık 2023 #4 Mbappee dedi: Bluetooth veya kabloyla bağlayamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla 3. parti bir program olmadan olmuyor. Hatta 3. parti program olsa bile olduğundan emin değilim. Tek bildiğim normal bir şekilde takınca çalışmaması.
Mbappee dedi: Bluetooth veya kabloyla bağlayamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla 3. parti bir program olmadan olmuyor. Hatta 3. parti program olsa bile olduğundan emin değilim. Tek bildiğim normal bir şekilde takınca çalışmaması.