Monster Pusat Clutch vs Wraith Fantech shooter III

Bütçe
2000

Egeax

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, Windows PC için oyun kolu arıyorum. Maksimum bütçem 2000 TL. İkisi arasında kaldım. Mortal Kombat, Assassin's Creed, God of War gibi oyunlar oynayacağım. Bluetooth tercihimdir, olsa çok daha iyi olur. Sizce Monster Pusat Clutch mı yoksa Wraith Esports'tan Fantech Shooter III mü tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fantech shooter 3 ikisi arasından, başka almak isterseniz bigbig won gale hall, 8bitdo ultimate 2c ve machenike g3 v2 bakabilirsiniz. Pusat clutch bu karşılaştırmada olmaması gereken bir kol

Fantech shooter 3 ikisi arasından, başka almak isterseniz bigbig won gale hall, 8bitdo ultimate 2c ve machenike g3 v2 bakabilirsiniz. Pusat clutch bu karşılaştırmada olmaması gereken bir kol
Söylediklerinizin arasından en iyi fiyat performans ürünü fantech shooter 3 mü? 2000tl bütçe ile.

Hocam bir de pc kurulumu nasıl oluyor ? Driver sorunları oluyormuş genellikle. Direk dongle bağlasam oyuna girsem algılanır mı ?

Son düzenleme:
Machenike bence daha iyi bir seçim. Daha uyum sorunu olmadığı bende machenike kolları ile. Direkt dongle ile algılar fantech shooter 3 de

Machenike bence daha iyi bir seçim. Daha uyum sorunu olmadığı bende machenike kolları ile. Direkt dongle ile algılar fantech shooter 3 de
Fantech Shooter 3 düşünüyorum hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…