Krantee Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 599 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #1 Dostlar, fiyatını hak ediyor mu yoksa bu fiyata daha iyi seçenekler var mı? Açıkçası verdiğim paranın hakkını verecek bir cihaz aramaktayım.
Dostlar, fiyatını hak ediyor mu yoksa bu fiyata daha iyi seçenekler var mı? Açıkçası verdiğim paranın hakkını verecek bir cihaz aramaktayım.
Necron Lord Decipat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 938 Çözümler 1 Yer VİCTORY BAY 21 Eylül 2020 #2 Evet alınabilir güzel bir Controller.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 21 Eylül 2020 #3 Geçen günlerde @Motionless IN White Trust GXT 590 aldı. Gayet memnun olduğunu söylüyor.
Krantee Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 599 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #4 Necron Lord dedi: Evet alınabilir güzel bir Controller. Genişletmek için tıkla... Bazı insanlar belli bir süre sonra sıkıntı çıktığından yakınmışlar. Şans mı diyelim yoksa kronik bir sorun mu mevcut acaba ?
Necron Lord dedi: Evet alınabilir güzel bir Controller. Genişletmek için tıkla... Bazı insanlar belli bir süre sonra sıkıntı çıktığından yakınmışlar. Şans mı diyelim yoksa kronik bir sorun mu mevcut acaba ?
OSAYİSAMUEL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 2.516 Makaleler 12 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #5 Krantee dedi: Dostlar, fiyatını hak ediyor mu yoksa bu fiyata daha iyi seçenekler var mı? Açıkçası verdiğim paranın hakkını verecek bir cihaz aramaktayım. Genişletmek için tıkla... Fiyatı Türkiye standartlarına göre uçuk değil. Bende bi süre kullandım sıkıntı çıkmadı bende ama bilmiyorum. Kullanırken rahatsız ediyordu. Artık şeklinden mi bilmiyorum. Alınabilir ama güzel controller
Krantee dedi: Dostlar, fiyatını hak ediyor mu yoksa bu fiyata daha iyi seçenekler var mı? Açıkçası verdiğim paranın hakkını verecek bir cihaz aramaktayım. Genişletmek için tıkla... Fiyatı Türkiye standartlarına göre uçuk değil. Bende bi süre kullandım sıkıntı çıkmadı bende ama bilmiyorum. Kullanırken rahatsız ediyordu. Artık şeklinden mi bilmiyorum. Alınabilir ama güzel controller
Necron Lord Decipat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 938 Çözümler 1 Yer VİCTORY BAY 21 Eylül 2020 #6 Krantee dedi: Bazı insanlar belli bir süre sonra sıkıntı çıktığından yakınmışlar. Şans mı diyelim yoksa kronik bir sorun mu mevcut acaba? Genişletmek için tıkla... Ben deneyimleyemedim ama güzel bir Controller başka alternatiflerde var ama.
Krantee dedi: Bazı insanlar belli bir süre sonra sıkıntı çıktığından yakınmışlar. Şans mı diyelim yoksa kronik bir sorun mu mevcut acaba? Genişletmek için tıkla... Ben deneyimleyemedim ama güzel bir Controller başka alternatiflerde var ama.
Eric_Cartman Decapat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 610 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #7 Ben sahip değilim ama bir yerde 2-3 aya tuşlarını basmamaya başlayacağını okumuştum ama kullananların çoğu memnun alınabilir.
Ben sahip değilim ama bir yerde 2-3 aya tuşlarını basmamaya başlayacağını okumuştum ama kullananların çoğu memnun alınabilir.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.520 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 21 Eylül 2020 #8 GXT 590 Biso ile arasında kalmıştım ve Monster'ı elemiştim, kullanan arkadaşlar çok sorun yaşıyor. Şahsen önermem, dediğim modele göz atabilirsiniz.
GXT 590 Biso ile arasında kalmıştım ve Monster'ı elemiştim, kullanan arkadaşlar çok sorun yaşıyor. Şahsen önermem, dediğim modele göz atabilirsiniz.