Haise07 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 87 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #1 Merhaba PC'de oyun oynamak için gamepad bakıyorum. Monster Pusat nasıldır kullanan veya bilen var mı?
Merhaba PC'de oyun oynamak için gamepad bakıyorum. Monster Pusat nasıldır kullanan veya bilen var mı?
dervisgozel Hectopat Katılım 13 Eylül 2022 Mesajlar 456 Çözümler 4 Yer Adıyaman Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 7 7800x3D Ekran kartı: RTX 4070 Super Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #2 Kanka 2 tane aldım ben bir siyah bir sarı gaayet muazzam bir oyun kolu çok güzel. Şarjı bayağı götürüyor günde 3-4 saat kullanan biri olarak 1 hafta götürüyor. Oyun oynarken titreme falan da yapıyor çok güzel.
Kanka 2 tane aldım ben bir siyah bir sarı gaayet muazzam bir oyun kolu çok güzel. Şarjı bayağı götürüyor günde 3-4 saat kullanan biri olarak 1 hafta götürüyor. Oyun oynarken titreme falan da yapıyor çok güzel.
WandaaMaximoff Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 681 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #3 Haise07 dedi: Merhaba PC'de oyun oynamak için gamepad bakıyorum. Monster Pusat nasıldır kullanan veya bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Tetiklerde çok ciddi ölü bölge vardı sanırım. YouTube'dan iyice bak. Az para değil.
Haise07 dedi: Merhaba PC'de oyun oynamak için gamepad bakıyorum. Monster Pusat nasıldır kullanan veya bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Tetiklerde çok ciddi ölü bölge vardı sanırım. YouTube'dan iyice bak. Az para değil.