Exfatality Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 217 15 Ocak 2021 #1 Monster Pusat gamepad aldım ama Bluetooth adaptörüm yok ve USB kablosu ile şarjda oynarsam bataryasına olumsuz yansır mı?
Monster Pusat gamepad aldım ama Bluetooth adaptörüm yok ve USB kablosu ile şarjda oynarsam bataryasına olumsuz yansır mı?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #2 Kullanabilirsiniz hocam. Fakat kendi alıcısı olması gerekir. Bende de var. Fakat Bluetooth desteği yok. Kendine alıcısı çıkmadı mı? Artı 0 Eksi
Kullanabilirsiniz hocam. Fakat kendi alıcısı olması gerekir. Bende de var. Fakat Bluetooth desteği yok. Kendine alıcısı çıkmadı mı?
KS KS Exfatality Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 217 16 Ocak 2021 #3 Yener K. dedi: Kullanabilirsiniz hocam. Fakat kendi alıcısı olması gerekir. Bende de var. Fakat Bluetooth desteği yok. Kendine alıcısı çıkmadı mı? Genişletmek için tıkla... Yeni modeli daha bugün akşam satışa çıktı BT destekli. Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Kullanabilirsiniz hocam. Fakat kendi alıcısı olması gerekir. Bende de var. Fakat Bluetooth desteği yok. Kendine alıcısı çıkmadı mı? Genişletmek için tıkla... Yeni modeli daha bugün akşam satışa çıktı BT destekli.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #4 Tamam hocam. Kullanabilirsiniz. Sıkıntı olmaz. Müsait olunca, adaptör alırsınız. Artı 0 Eksi
KS KS Exfatality Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 217 16 Ocak 2021 #5 Yener K. dedi: Tamam hocam. Kullanabilirsiniz. Sıkıntı olmaz. Müsait olunca, adaptör alırsınız. Genişletmek için tıkla... Siz adaptörü ve kabloyu aynı anda takıp kullanıyorsunuz değil mi? Sadece kablo takınca kullanılabiliyor mu? Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Tamam hocam. Kullanabilirsiniz. Sıkıntı olmaz. Müsait olunca, adaptör alırsınız. Genişletmek için tıkla... Siz adaptörü ve kabloyu aynı anda takıp kullanıyorsunuz değil mi? Sadece kablo takınca kullanılabiliyor mu?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #6 Hocam, bendeki modelde adaptör olmadan tanımıyor. Fakat fakat şarjı azalırsa şarj desteği verebiliyorum. Sizinki ise Bluetooth desteği olan model. Kablo ile tanıması gerekir. Tanırsa, kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Hocam, bendeki modelde adaptör olmadan tanımıyor. Fakat fakat şarjı azalırsa şarj desteği verebiliyorum. Sizinki ise Bluetooth desteği olan model. Kablo ile tanıması gerekir. Tanırsa, kullanabilirsiniz.
T Taha Başar Coşkun Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 254 Çözümler 1 17 Ocak 2021 #7 Exfatality dedi: Yeni modeli daha bugün akşam satışa çıktı BT destekli. Genişletmek için tıkla... gamepad çalışıyor mu sizde bir arkadaş video çekmiş ondaki çalışmıyordu da ondan sormak istedim Artı 0 Eksi
Exfatality dedi: Yeni modeli daha bugün akşam satışa çıktı BT destekli. Genişletmek için tıkla... gamepad çalışıyor mu sizde bir arkadaş video çekmiş ondaki çalışmıyordu da ondan sormak istedim
KS KS Exfatality Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 217 17 Ocak 2021 #8 Taha Başar Coşkun dedi: Gamepad çalışıyor mu sizde bir arkadaş video çekmiş ondaki çalışmıyordu da ondan sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Dün sipariş verdim daha gelmedi. Artı 0 Eksi
Taha Başar Coşkun dedi: Gamepad çalışıyor mu sizde bir arkadaş video çekmiş ondaki çalışmıyordu da ondan sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Dün sipariş verdim daha gelmedi.
T Taha Başar Coşkun Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 254 Çözümler 1 17 Ocak 2021 #9 Exfatality dedi: Dün sipariş verdim daha gelmedi. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda arkadaş çalışmıyor dediği için sormak istedim gelinde bilgilendirirseniz mutlu olurum Artı 0 Eksi
Exfatality dedi: Dün sipariş verdim daha gelmedi. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda arkadaş çalışmıyor dediği için sormak istedim gelinde bilgilendirirseniz mutlu olurum
KS KS Exfatality Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 217 17 Ocak 2021 #10 Taha Başar Coşkun dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda arkadaş çalışmıyor dediği için sormak istedim gelinde bilgilendirirseniz mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Tabii bilgilendiririm. An itibari ile siparişi iptal ettirmek için mesaj atmış bulunmaktayım kargoyla verilmemişti zaten. Son düzenleme: 17 Ocak 2021 Artı 0 Eksi
Taha Başar Coşkun dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda arkadaş çalışmıyor dediği için sormak istedim gelinde bilgilendirirseniz mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Tabii bilgilendiririm. An itibari ile siparişi iptal ettirmek için mesaj atmış bulunmaktayım kargoyla verilmemişti zaten.