Monster Pusat Gamepad'in garantisi var mı?

Yarın 2. el olarak satacağım elimdeki gamepadi. Yaklaşık 3 ay önce aldım, gerçekten baktım ama bulamadım. Firma garanti sunuyor mu? Eğer sunuyorsa e-Fatura garanti için yeterli midir?
Konuyu hortlatmam gerek yok mu bilen?

Son düzenleme:
Yarın 2. el olarak satacağım elimdeki Gamepad'i. Yaklaşık 3 ay önce aldım, gerçekten baktım ama bulamadım. Firma garanti sunuyor mu? Eğer sunuyorsa e-fatura garanti için yeterli midir?
Konuyu hortlatmam gerek yok mu bilen?

Garanti Şartları | Monster Notebook buradan bakabilirsiniz. Monster web sitesinden aldıysanız ürünü garantisi vardır ve tüm ürünleri içi garanti süreleri ve şartları yazıyor.
Fatura garanti belgesi yerine geçer mi sorunuzun cevabı: Tüketicinin Hakları ve Garanti Belgesi
Okumaya üşenirseniz diye ben size özetleyim, fatura garanti belgesi yerine geçmez. Geçiyor olsaydı ismi garanti belgesi olmazdı adı üstü başka bir belge demek. Yani fatura için ayrı bir belge garanti için ayrı bir belge kullanılır. Bazı durumlarda aynı belge üzerinde ya da elektronikse aynı Gmail'de ikisi de gönderilir ve arasında bir cizgi ile ayrılıp başlık atılır. Elinizdeki fatura ya bakın garanti ile ilgili bir bölüm ya da bilgilendirme varsa ve net bir şekilde ayrılmışsa geçerlidir yoksa sadece faturadır.

Fatura garanti belgesi yerine geçer mi sorunuzun cevabı: Tüketicinin Hakları ve Garanti Belgesi
Okumaya üşenirseniz diye ben size özetleyim, fatura garanti belgesi yerine geçmez. Geçiyor olsaydı ismi garanti belgesi olmazdı adı üstü başka bir belge demek. Yani fatura için ayrı bir belge garanti için ayrı bir belge kullanılır. Bazı durumlarda aynı belge üzerinde ya da elektronikse aynı Gmail'de ikisi de gönderilir ve arasında bir cizgi ile ayrılıp başlık atılır. Elinizdeki fatura ya bakın garanti ile ilgili bir bölüm ya da bilgilendirme varsa ve net bir şekilde ayrılmışsa geçerlidir yoksa sadece faturadır.
Faturanın geldiği maile baktım ve garanti belgesi gelmemiş başka mail ise yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı