Forum da gezerken bir öneri konusun da gördüm, RM-K23 kulaklık benım almış oldugum Monster Pusat ile aynı. Sizce markalar urune marka mı basmış? Yoksa Rampage ürünü mü klonlamış? @Hyuuga Neji.
Rampage Rm-k23 Mıssıon Yeşil Gaming Kulaklık Oyuncu Kulaklığı Mikrofonlu Kulaklık 3,5 Jack Ledli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Pusat Gaming Headset Lite, gürültü desibellerini azaltan akıllı sistemi ve farklı frekansları destekleyen geniş ses skalasıyla benzersiz bir ses deneyimi sunuyor
Yok bildiğin birebir aynı ürün. İki üründe USB, ayrıca Monster ürünü "yüksek kaliteli stereo ses desteği" ibaresi ile pazaralamış. Aynı ibare Rampage tarafında da var. Ya bu ürünü Çin'den alınıp 2 marka da üzerine kendi markasını basmış ya da birisi birini klonlamış.
Hocam Monster zaten Rampage'in daha genis servis destekli hali degil mi ki? Benim bildigim kadariyla ar-ge merkezleri falan yok bunlarin, urunleri tamamen fason. Yanlis biliyorsam duzeltin lutfen.
Hocam Monster zaten Rampage'in daha genis servis destekli hali degil mi ki? Benim bildigim kadariyla ar-ge merkezleri falan yok bunlarin, urunleri tamamen fason. Yanlış biliyorsam duzeltin lutfen.