TownOfKetchup Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #1 380 Türk lirasına Monster Pusat K3 Pro aldım Trendyol üzerinden. Nasıl bir tercih olmuş? Pişman olur muyum? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2020
380 Türk lirasına Monster Pusat K3 Pro aldım Trendyol üzerinden. Nasıl bir tercih olmuş? Pişman olur muyum?
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 13 Kasım 2020 #2 Pişman olmazsın. Fiyatına göre iyi özellikleri var fakat Redragon Vara alınabilirdi yerine. Hayırlı olsun.
Pişman olmazsın. Fiyatına göre iyi özellikleri var fakat Redragon Vara alınabilirdi yerine. Hayırlı olsun.
Abrams Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 820 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #3 Olursun, Monster klavye ne ya? Everest falan baksan anlardık.
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 13 Kasım 2020 #4 O fiyata özellik olarak en güzel klavye bence.
TownOfKetchup Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #5 Abrams dedi: Olursun, Monster klavye ne ya? Everest falan baksan anlardık. Genişletmek için tıkla... MONSTER Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi | Trendyol Klavyeyi mi baz alarak söylediniz markayı mı?
Abrams dedi: Olursun, Monster klavye ne ya? Everest falan baksan anlardık. Genişletmek için tıkla... MONSTER Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi | Trendyol Klavyeyi mi baz alarak söylediniz markayı mı?
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 13 Kasım 2020 #6 TownOfKetchup dedi: MONSTER Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi | Trendyol Klavyeyi mi baz alarak söylediniz markayı mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Modele göre.
TownOfKetchup dedi: MONSTER Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi | Trendyol Klavyeyi mi baz alarak söylediniz markayı mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Modele göre.
TownOfKetchup Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #7 TÇB dedi: Pişman olmazsın. Fiyatına göre iyi özellikleri var fakat Redragon Vara alınabilirdi yerine. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... İkisi de Outemu Blue diye biliyorum, bu daha dolu özellikli olduğu için bunu tercih ettim . Abrams dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Neden? Eksisi nedir?
TÇB dedi: Pişman olmazsın. Fiyatına göre iyi özellikleri var fakat Redragon Vara alınabilirdi yerine. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... İkisi de Outemu Blue diye biliyorum, bu daha dolu özellikli olduğu için bunu tercih ettim . Abrams dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Neden? Eksisi nedir?
skyyy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 2.083 Çözümler 3 13 Kasım 2020 #8 Abrams dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... ''Evet.'' Nasıl bir kelime yahu? Arkadaş sana ''Modele göre mi, yoksa markaya göre mi yorum yaptınız?'' diye sormuştu.
Abrams dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... ''Evet.'' Nasıl bir kelime yahu? Arkadaş sana ''Modele göre mi, yoksa markaya göre mi yorum yaptınız?'' diye sormuştu.
TownOfKetchup Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #9 skyyy dedi: ''Evet.'' Nasıl bir kelime yahu? Arkadaş sana ''Modele göre mi, yoksa markaya göre mi yorum yaptınız?'' diye sormuştu. Genişletmek için tıkla... Sanırım "evet, modeli kast ettim" demek istedi ama gerçekten doğru düzgün bir çıkarım yapamadım. Haruki Murakami dedi: Psikolojik bir sorunu var galiba arkadaşın. Güzel bir klavye. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Gelince ilk olarak bu forumda (sanırım kuralları böyle) sonrasında da daha aktif kullandığım Donanım Arşivi Forum'da incelemesini paylaşmayı düşünüyorum. Belki Redragon vara ve trust gxt890 cada yerine bu tercih edilmeye başlar Son düzenleme: 13 Kasım 2020
skyyy dedi: ''Evet.'' Nasıl bir kelime yahu? Arkadaş sana ''Modele göre mi, yoksa markaya göre mi yorum yaptınız?'' diye sormuştu. Genişletmek için tıkla... Sanırım "evet, modeli kast ettim" demek istedi ama gerçekten doğru düzgün bir çıkarım yapamadım. Haruki Murakami dedi: Psikolojik bir sorunu var galiba arkadaşın. Güzel bir klavye. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Gelince ilk olarak bu forumda (sanırım kuralları böyle) sonrasında da daha aktif kullandığım Donanım Arşivi Forum'da incelemesini paylaşmayı düşünüyorum. Belki Redragon vara ve trust gxt890 cada yerine bu tercih edilmeye başlar
PCancer Decapat Katılım 27 Haziran 2018 Mesajlar 356 9 Aralık 2020 #10 Abrams dedi: Olursun, Monster klavye ne ya? Everest falan baksan anlardık. Genişletmek için tıkla... Hortlatıyorum ancak hiç monster marka bir oyuncu ekipmanına sahip oldunuz mu da bu kadar kötülediniz markayı? Everest ile Monster'ı bir tutuyorsunuz?
Abrams dedi: Olursun, Monster klavye ne ya? Everest falan baksan anlardık. Genişletmek için tıkla... Hortlatıyorum ancak hiç monster marka bir oyuncu ekipmanına sahip oldunuz mu da bu kadar kötülediniz markayı? Everest ile Monster'ı bir tutuyorsunuz?