Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.312 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 8 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar normalde A tuşu biraz tutukluk yapardı fakat bir anda D tuşu neredeyse hiç basmamaya başladı. Tuşun "cap" ini söktüm ve tuşa sertçe üfledim. Ondan sonra çalışmaya başladı. Bu sorunu nasıl düzeltirim?
Arkadaşlar normalde A tuşu biraz tutukluk yapardı fakat bir anda D tuşu neredeyse hiç basmamaya başladı. Tuşun "cap" ini söktüm ve tuşa sertçe üfledim. Ondan sonra çalışmaya başladı. Bu sorunu nasıl düzeltirim?
Mhmd Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 838 Çözümler 9 8 Nisan 2023 #2 Switch'in içine WD-40 sıkarsan sorunun %90 çözülecektir.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.312 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 8 Nisan 2023 #3 Mhmd dedi: Switch'in içine WD-40 sıkarsan sorunun %90 çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam WD40 devreyi bozmasın? İnternette araştırdığıma göre elektronik devreyi bozuyormuş.
Mhmd dedi: Switch'in içine WD-40 sıkarsan sorunun %90 çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam WD40 devreyi bozmasın? İnternette araştırdığıma göre elektronik devreyi bozuyormuş.
Mhmd Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 838 Çözümler 9 10 Nisan 2023 #4 Monarch Leviathan dedi: Hocam WD40 devreyi bozmasın? İnternette araştırdığıma göre elektronik devreyi bozuyormuş. Genişletmek için tıkla... Abartı sıkmayacaksın, hiçbir şey olmaz.
Monarch Leviathan dedi: Hocam WD40 devreyi bozmasın? İnternette araştırdığıma göre elektronik devreyi bozuyormuş. Genişletmek için tıkla... Abartı sıkmayacaksın, hiçbir şey olmaz.