MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 11 Kasım 2020 #21 Zakramoreas dedi: Monster: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İkisini de önermiyorum. İkisinin de üstüne sadece marka basıldığına eminim Genişletmek için tıkla... Birisi insanlık adına bir soru sorsa Adem ve Havva'yı atacaksınız sanırım.
Zakramoreas dedi: Monster: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İkisini de önermiyorum. İkisinin de üstüne sadece marka basıldığına eminim Genişletmek için tıkla... Birisi insanlık adına bir soru sorsa Adem ve Havva'yı atacaksınız sanırım.
H Hypeer Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 2.393 Makaleler 1 Çözümler 1 11 Kasım 2020 #22 MESs¹¹ dedi: Birisi insanlık adına bir soru sorsa Adem ve Havva'yı atacaksınız sanırım. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Neyse ki 330 TL'ye Monster olanın siparişini verdim.
MESs¹¹ dedi: Birisi insanlık adına bir soru sorsa Adem ve Havva'yı atacaksınız sanırım. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Neyse ki 330 TL'ye Monster olanın siparişini verdim.