Monster Pusat K3 Pro vs Redragon K586 Brahma Pro

adnan.mihci

Decipat
Makaleler
2
Daha fazla  
Klavye alacaktım ve ikisinin arasında kaldım. Klavyeler arası 80TL fark var, bu beni Monster'a ısındırıyor ama sırf 80TL için kötü bir klavye almak istemem. Baktığımda çok benzıyorlar arada kaldım ama ikisi de plastik mi alüminyum mu onu da cevaplarsanız sevinirim, fikirlerinizi bekliyorum.

Redragon K586 al geç. Daha iyi.

Hocam bunda düşünmeyin bile. K3 GK500 gibi kaliteli bir model değil. Outemu optikler genel olarak daha hızlı daha uzun ömürlü ve daha az yay sesi geliyor.

Hocam bunda düşünmeyin bile. K3 GK500 gibi kaliteli bir model değil. Outemu optikler genel olarak daha hızlı daha uzun ömürlü ve daha az yay sesi geliyor.

Ben sana sormuştum ya klavye önerisi diye sen bana redragon önermiştin demiştinki denemen için Switch'ler geliyor ben şöyle düşündüm W ve A tuşuna kırmızı Switch S ve D tuşlarına brown Switch taksam bir sorun olur mu biraz saçma ama olmadı sadece CTRL tuşuna takarım

Hocam tercih sizin yaparsınız ama neden yapasınız ki Maviler de gayet güzel. Onlar deneyip sonradan istediğinizi alıp takmanız için. Öyle eliniz yorulur mu yorulmaz mı bilemiyorum daha önce böyle bir şey de yapmadım. Ancak kendim yapıcak olsam brownu mutlaka space ve entera takardım. Aynı tactile hissini koruyarak o aşırı sesi engellemek güzel olurdu. Siyah ve kırmızıya dokunmazdım sanırım.

Sağ ol hocam

Arkadaşlar klavye alacağım redragon brahma K586 Pro alacaktım ama bangood klavyeleri gözüme takıldı ve o sitede anne Pro 2 falan da var, onları güzel bir fiyata alabilirim diye o klavyede 470TL ediyor 10TL fark var ve kargo anlamında redragon brahma K586 Pro daha rahat ettirecektir beni ve redragon brahma K586 Pro Blue Switch anne Pro 2 beyaz olanda brown siyah olanda brown Red ve Blue var sesizlik artısında da artısı var küçük olması da ama eksileri küçük olması tozlandırmayı artırıyor ve bilek desteği yok sizce hangisini tercih etmeliyim bangood gelirsek geek GK61 61 modeli var oldukça şık anne Pro 2 gibi ama kaliteli mi bilemiyorum ama İngilizce olması ben biraz üzdü ve yellow ve Black Switch ve bir dolu Switch seçeneği de var ve fiyatı 370TL'ye geliyor yellow olan diğerleri 300TL ve diğer klavyelere göre daha ucuz sizce hangisi bana anne Pro gibi geldi çünkü birçok profosyenl oyuncuda gördüm ama küçük bir klavye olması ve ergonomik olmaması kolumu hayli yoracaktır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…