Gibraltar Decapat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 891 Çözümler 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #1 İnternetteki ses testlerinin hepsi Blue Switch modeline yapılmış galiba. Ya da ben bulamadım. Forumda Red Switch modelini kullananlar söyleyebilir mi? Çok ses yapıyor mu? Ailemi rahatsız eder mi?
İnternetteki ses testlerinin hepsi Blue Switch modeline yapılmış galiba. Ya da ben bulamadım. Forumda Red Switch modelini kullananlar söyleyebilir mi? Çok ses yapıyor mu? Ailemi rahatsız eder mi?
L luthermartin Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.597 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 5 Şubat 2021 #2 Yapmaz ve gayet kaliteli.
Kedi Yumak Centipat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #3 Blue Switch kullanıyorum rahatsız olmuyorum. Ama Red Switch'in sesi beni rahatsız eder sesş biraz farklı. Ama kişiden kişiye değişir tabii ki bu.
Blue Switch kullanıyorum rahatsız olmuyorum. Ama Red Switch'in sesi beni rahatsız eder sesş biraz farklı. Ama kişiden kişiye değişir tabii ki bu.