Salih! Megapat Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 409 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mayıs 2021 #1 İnternetten gördüğüm kadarıyla Bluetooth sorunları var. Fakat firma güncellemeyle çözdüğünü söylüyor. Bir bilgisi olan var mı alınır mı?
İnternetten gördüğüm kadarıyla Bluetooth sorunları var. Fakat firma güncellemeyle çözdüğünü söylüyor. Bir bilgisi olan var mı alınır mı?
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #2 Bluetooth'lu gamepad alınmaz.
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 28 Mayıs 2021 #3 Salih! dedi: İnternetten gördüğüm kadarıyla Bluetooth sorunları var. Fakat firma güncellemeyle çözdüğünü söylüyor. Bir bilgisi olan var mı alınır mı? Genişletmek için tıkla... Type C ile de kullanılabiliniyordu o gamepad.
Salih! dedi: İnternetten gördüğüm kadarıyla Bluetooth sorunları var. Fakat firma güncellemeyle çözdüğünü söylüyor. Bir bilgisi olan var mı alınır mı? Genişletmek için tıkla... Type C ile de kullanılabiliniyordu o gamepad.
SERDANN Decapat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 575 Çözümler 2 Yer Alem Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #4 mantion dedi: Bluetooth'lu gamepad alınmaz. Genişletmek için tıkla... DS4 kullanıyorum hali hazırda. Arkadaşa katılıyorum. Giriş gecikme baya sıkıntı veriyor. Ama Pusat'ta böyle bir sorun olur mu bilmem.
mantion dedi: Bluetooth'lu gamepad alınmaz. Genişletmek için tıkla... DS4 kullanıyorum hali hazırda. Arkadaşa katılıyorum. Giriş gecikme baya sıkıntı veriyor. Ama Pusat'ta böyle bir sorun olur mu bilmem.
çokdüşünenbiri Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Aralık 2015 Mesajlar 7.046 Makaleler 9 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri i7 10750H || GTX 1660 Ti 6 GB Mobile || 2x16 GB RAM || 512 GB NVMe M.2 SSD || 1080p 144 Hz IPS Panel || Windows 11-macOS Big Sur || Acer Nitro 5 AN515-55 2020 || Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mayıs 2021 #5 mantion dedi: Bluetooth'lu gamepad alınmaz. Genişletmek için tıkla... Neden ?
Salih! Megapat Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 409 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mayıs 2021 #6 mantion dedi: Bluetooth'lu gamepad alınmaz. Genişletmek için tıkla... Bu bütçeyle daha iyisini bulamadım şahsen. Olmadı kablolu oynarım sıkıntı yok.
mantion dedi: Bluetooth'lu gamepad alınmaz. Genişletmek için tıkla... Bu bütçeyle daha iyisini bulamadım şahsen. Olmadı kablolu oynarım sıkıntı yok.
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #7 SERDANN dedi: DS4 kullanıyorum hali hazırda. Arkadaşa katılıyorum. Giriş gecikme baya sıkıntı veriyor. Ama Pusat'ta böyle bir sorun olur mu bilmem. Genişletmek için tıkla... Ben de DS4 kullanıyorum, gecikme katlanılamayacak düzeyde.
SERDANN dedi: DS4 kullanıyorum hali hazırda. Arkadaşa katılıyorum. Giriş gecikme baya sıkıntı veriyor. Ama Pusat'ta böyle bir sorun olur mu bilmem. Genişletmek için tıkla... Ben de DS4 kullanıyorum, gecikme katlanılamayacak düzeyde.