Monster Pusat Pro Flight stick alınır mı?

Willy

Decapat
Daha fazla  
Max 700TL bütçem var joystick için. Biraz araştırdım ve Monster marka bir joystick buldum. Sizce Monster Pusat Pro Flight stick alınır mı veya Max 700TL bütçeye başka bir öneriniz var mıdır? Eğer çok iyi bir öneri ise 100TL daha çıkabilirim.

Fazla bir beklentiye sahip olmadan aldım ve memnun kaldım açıkcası. Throttle(gaz verdiğin birim)da kör nokta olduğunu söylüyorlar internette fakat ben hissetmedim açıkcası. Elite Dangerous'da kullanıyorum.

Monster daha mantıklı.
Yüksek bir beklenti yoksa Monster'dan zevk alır. Fakat malzeme ve ürün kalitesinin ne kadar iyi olduğu tartışılır. Monster'ın bugüne kadar yaptığı şeyler ortada. ThrustMaster'ın neden 1 Monster'ın neden 2 ürün verdiğini de anlamadım. Sanırım ikisinden birini alsa arkadaşı tatmin eder.

Ben almadan önce baya araştırdım.
Piyasadaki Hotasların hepsinde bir sorun bulunuyor. Örneğin Thrustmaster T.16000M güzel fakat throttleda ileri geri hareketleri plastik aksam tarafından sağlanıyor ve yumuşak bir şekilde geçiş yapamıyorsunuz. İnternette bir sürü kişi modifiye yaparak kullanıyor, o kadar para verdikten sonra içini açıp 3d yazıcıda kızak yapıp onla modifiye etmeyi kendime yediremedim. Ayrıca stickde potansiyometresi çabuk bozulabilen bir model.
Logitech Saitek ürünlerinde ciddi bir kalite kontrol sıkıntısı bulunuyor.
Bunun dışında VKB öneriliyor. Fakat fiyatı baya bir uçuk.
Thrustmaster olsun Logitech olsun fiyatlar aşırı uçuk durumdalar. Thrust Master TCA 2800 lira, T.16000M 3370 lira, Saitek x52 10 yıllık alet en ucuz 1600 lira.
Zaten bozulacaksa Monster'ı alayım hevesim gitsin en azından dedim. Monster'ın ürünü PXN-2119'in marka basılmış hali Aliexpress'de bulabilirsiniz.

Fazla bir beklentiye sahip olmadan aldım ve memnun kaldım açıkçası. Throttle(gaz verdiğin birim)da kör nokta olduğunu söylüyorlar internette fakat ben hissetmedim açıkçası. Elite Dangerous'da kullanıyorum.

Hocam zahmet olmazsa fotoğraf atabilir misiniz detaylı olursa çok iyi olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı