T tahagok Hectopat Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 112 Çözümler 2 27 Temmuz 2021 #1 Bilgisayarım cihazı tanıyor ama Bluetooth olarak kullanamıyorum tanınan cihazlarda gamepad gözüküyor ama kablo takmadan oyunları oynayamıyorum? Nluetooth bağlantısını nasıl gerçekleştirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2021
Bilgisayarım cihazı tanıyor ama Bluetooth olarak kullanamıyorum tanınan cihazlarda gamepad gözüküyor ama kablo takmadan oyunları oynayamıyorum? Nluetooth bağlantısını nasıl gerçekleştirebilirim?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 27 Temmuz 2021 #2 PC'de BT ile oynamak istiyorsan Firmware güncellemen gerek.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 27 Temmuz 2021 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T tahagok Hectopat Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 112 Çözümler 2 27 Temmuz 2021 #5 Teşekkürler Bu videoda yapılanları denedim ama bende bluetooth'a bağlandıktan sonra 4 ışık yanıp sönmeye devam ediyor. Son düzenleme: 27 Temmuz 2021
Teşekkürler Bu videoda yapılanları denedim ama bende bluetooth'a bağlandıktan sonra 4 ışık yanıp sönmeye devam ediyor.
ThermL Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 126 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #6 tahagok dedi: Teşekkürler. Bu videoda yapılanları denedim ama bende Bluetooth'a bağlandıktan sonra 4 ışık yanıp sönmeye devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı sorunu yaşıyorum. Aleti dün aldım. Çözebildiniz mi? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2022
tahagok dedi: Teşekkürler. Bu videoda yapılanları denedim ama bende Bluetooth'a bağlandıktan sonra 4 ışık yanıp sönmeye devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı sorunu yaşıyorum. Aleti dün aldım. Çözebildiniz mi?
burakdurdag Megapat Katılım 29 Kasım 2014 Mesajlar 652 Çözümler 4 Yer ERZURUM Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kimya Mühendisi 7 Haziran 2023 #7 Benzer sorunu yaşıyorum. Çözebilen var mı?