Arkadaşlar selamlar. Başlıkta da gördüğünüz gibi spor oyunlarından tutun hikaye tabanlı oyunlara kadar oynamak için bir gamepad arıyordum -ürünü bilgisayarda kullanacağım- ve Monster'ın bu ürününü almaya karar verdim. Sizden ricam kullanan arkadaşların iyi kötü geri bildirimini söylemeleri ve yönlendirmeleri. Tavsiye etmeyenler de aynı fiyat segmentinde bir ürün önerirseler çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.
Monster Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Monster Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
Ben 2 gün önce aldım fakat oyun oynarken durduk yere wireless bağlantısı kopuyor. Oyunla alakalıdır dedim Forza Horizon4 de de Ac valhalla da da aynı problemle karşılaştım. Şikayet vara yazdım dün. Bana ulaşacaklarını söylediler hala bekliyorum.
Ben 2 gün önce aldım fakat oyun oynarken durduk yere Wireless bağlantısı kopuyor. Oyunla alakalıdır dedim Forza Horizon4'de de AC Valhalla'da da aynı problemle karşılaştım. Şikayet vara yazdım dün. Bana ulaşacaklarını söylediler hala bekliyorum.
Bir şey sormak istiyorum. Ürünü ne zamandır kullanıyorsunuz? Aynı zamanda oyun oynarken durduk yere bağlantı kopması oluyor mu 1-2 saniye dahi olsa?
5-6 ay oldu sanırsam aşırı sık kullanmıyorum ayda yılda bir ancak ilk zamanlar elimi kucağıma indirince kesilmesi gibi bir durum vardı ancak Bluetooth alıcısını anakarta değil de kasanın ön paneline taktığımda düzeldi.
5-6 ay oldu sanırsam aşırı sık kullanmıyorum ayda yılda bir ancak ilk zamanlar elimi kucağıma indirince kesilmesi gibi bir durum vardı ancak Bluetooth alıcısını anakarta değil de kasanın ön paneline taktığımda düzeldi.