Monster Pusat Pro vs 8BitDo vs GameSir t4n Lite

Hocam 8Bitin oranı biraz yüksek değil mi?

8BitDo C aldım 1 hafta önce Pusat ile 8BitDo arasından 8BitDo derim. T4n Lite hiç kullanmadım. Error oranı joysticklerin hassasiyeti mi oluyor?

8BitDo'nun daha düşük olmasını beklerdim.

Hall efect olan versiyonlarda yüzde kaç? Ve artıyor mu?
Hall effect analogları olan versiyonu yüzde 5 - 9 arası olması lazım. Sonradan deadzone artışı olmaz. Ayrıca 12-13 kötü bir rakam değildir. 14-15'den sonra deadzone hissedilmeye başlanır.

Hall effect analogları olan versiyonu yüzde 5 - 9 arası olması lazım. Sonradan deadzone artışı olmaz. Ayrıca 12-13 kötü bir rakam değildir. 14-15'den sonra deadzone hissedilmeye başlanır.
Hocam f310 var oran 11-12 çıkıyor ama çapraz pas zerre atamıyorum deadzone yüzünden

Hocam f310 var oran 11-12 çıkıyor ama çapraz pas zerre atamıyorum deadzone yüzünden
Sadece deadzone error rate kaynaklı olmuyor çünkü. Merkezleme yayı ve aslında calibrasyonu da işin içine giriyor. Fabrikasyon olarak kalibrasyonu iyi olan bir model olduğu için yüzde 12 gibi görünen deadzone aslında çok daha düşük hissediliyor.

Hatta şöyle söyleyim rate'in biraz da yüksek çıkması merkezleme yaylarının kuvettli olmasından kaynaklı. Yoksa videolu atabilecek olsam atardım şuan onunla uğraşamam ama 0.00002'ye sabitlenen 0 jitter analogları var. Bu analoglar dualsense'den bile daha iyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Azönce 2 dakka youtube'a attığım analog videosu. Yüzde 12 gözükmesine rağmen çok ufak analog haraketlerini bile sorunsuz algılıyor. Bu her gamepad için bu kadar iyi olamıyor malesef.

Son düzenleme:
Hocam peki bir şey sorucam 9. Nesil kol şuan 2500 TL 8 Bit Ult versiyonda öyle, hangisi daha mantıklı seçim? Xboxta o bağlantı için olan usb gibi aparat var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…