Monster Pusat Pro vs 8BitDo vs GameSir t4n Lite

Sesi kapalı izleyin gürültü çok var

Hocam peki bir şey sorucam 9. Nesil kol şuan 2500 TL 8 Bit Ult versiyonda öyle, hangisi daha mantıklı seçim? Xboxta o bağlantı için olan usb gibi aparat var mı?

8 bitdo ultimate 2.4G daha iyi ama bu attığım ondan daha iyi. 8 bitdo 2300TL olsa tam alınır derdim ama 2500TL olunca 200TL farka bu daha iyi dedirtiyor.

Bu arada aynı gamepad'in şarj standı olmayan versiyonu da bu. 1800TL falan.

Hocam peki ne kadar güvenilir bu?

Eki Görüntüle 2243620
Elimde olan modellerden biri. Mekanik tuş takımlı.
Orjinal mi? Rahat mı? 8bitten daha uzun ömürlü mü? 8bit özellikle rahatlığı için övülüyordu o yüzden merak ettim? Artı olarak garanti durumu ne oluyor hocam? Kusura bakmayın çok soru sordum.

Orjinal mi? Rahat mı? 8bitten daha uzun ömürlü mü? 8bit özellikle rahatlığı için övülüyordu o yüzden merak ettim? Artı olarak garanti durumu ne oluyor hocam? Kusura bakmayın çok soru sordum.

8 bitdo'dan daha iyi bir model mekanik switch olduğu için haliyle membrane yani plastik yapılı ürünlere göre biraz daha uzun ömürlü olur. Analog error rate'leri yani sapma oranı baya iyi. Bundan daha iyi olarak gördüğüm birtek Gulikit KK3 Max vardı.

8bitduo Ultimate Bluetooth ürünü gördüm Amazon'da 2400 civari mi denk geliyor.
Alınır mı? Ve bunu sadece PC ve Nintendo üzerinden mi kullanabiliyoruz? Yoksa tablette falan da kullanım desteği var mı?

Peki garanti durumu nasıl hocam? Bozuldu diyelim ne olucak? Aliexpres düşündürüyor

Buda Gulikit KK3 Max eğer şarj doc'u önemli değil ama çok gelişmiş bir model istiyorum dersen buda olur. Membrane tuş dizilimi ama yapısı sağlam.

8bitduo Ultimate Bluetooth ürünü gördüm Amazon'da 2400 civari mi denk geliyor.
Alınır mı? Ve bunu sadece PC ve Nintendo üzerinden mi kullanabiliyoruz? Yoksa tablette falan da kullanım desteği var mı?
2400'e alınmaz max 2000. 1700'e machenike 2800'e gulikit KK3 Max varken 2000 max 2200TL olmalı.

Peki garanti durumu nasıl hocam? Bozuldu diyelim ne olucak? Aliexpres düşündürüyor
Ürün kaliteli yerden yere vurmadığın sürece bozulmaz kolayca. Öyle 9. nesil ile karıştırmayın. KK3 Max geldiği gün elimden kaydı yerde 3 defa sekti elime aldığımda kalbim çıkacaktı acaba birşey oldu mu diye. Çizik bile yoktu üstünde.

Hocam 2K civari var mı ki. Depozito ücreti ürünün yari fiyatı neredeyse. O etkiliyor fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…