Monster Pusat Pro vs 8BitDo vs GameSir t4n Lite

Bu olay sadece bu üründe mi var? 8bitduo Ultimate Bluetooth gözüme çok hoş gözüktü. Amazon'da 1700 TL'ye fiyatını göründe tam alacaktım ki depozito ücretini görene kadar ?

@DMN PC'de kullanıyorum ve gayet iyi. Xbox Gamepad daha kaliteli hissiyat sunsa da ergonomik olarak DualSense'i daha başarılı buluyorum.
Ben PS5'te uzun süre oynayınca ellerim Arog'daki kaleciye dönüyor. Arka parmakları çok uyuşturuyor dualsens.

Bu olay sadece bu üründe mi var? 8bitduo Ultimate Bluetooth gözüme çok hoş gözüktü. Amazon'da 1700 TL'ye fiyatını göründe tam alacaktım ki depozito ücretini görene kadar ?
Onda da bluetooth var gene tablete vs bağlayarak kullanabilirisin.

Hocam sormayı unuttum, Machınekede usb gibi olan adaptör var mı? Başka türlü kullanamam ayrıca şarj standının artısı sadece görüntü mü?

Hocam sormayı unuttum, Machınekede usb gibi olan adaptör var mı? Başka türlü kullanamam ayrıca şarj standının artısı sadece görüntü mü?
Kendi alıcısı var 2.4G evet. Yani görüntü herhangi TYPE-C bir kabloya bağlayıp gene şarj edebiliyosun. Çok bir espirisi yok standın görüntü dışında.

Hocam o zaman standın
Kendi alıcısı var 2.4G evet. Yani görüntü herhangi TYPE-C bir kabloya bağlayıp gene şarj edebiliyosun. Çok bir espirisi yok standın görüntü dışında.
Fiyat farkına zerre değmez

İfadeler: DMN
Hocam o zaman standın

Fiyat farkına zerre değmez
Şimdi machenike'nin videosunu youtube'a yükleyip size atıcam. 1000MBS internetin nimetleri.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Valla hocam çok sağolun, bize çok yardımcı oldunuz bugün nasıl teşekkür etsek azdır

Valla hocam çok sağolun, bize çok yardımcı oldunuz bugün nasıl teşekkür etsek azdır
Rica ederim. Ben mutlu oldum yardımcı olduysam. Vaktim olmuyordu video çekmeye işten ama zaten yakında gamepad tarzı kimsenin incelemediği teknolojik ürünleri youtube kanalımda incelemeye başlayacağım.

Rica ederim. Ben mutlu oldum yardımcı olduysam. Vaktim olmuyordu video çekmeye işten ama zaten yakında gamepad tarzı kimsenin incelemediği teknolojik ürünleri youtube kanalımda incelemeye başlayacağım.
Takibe alıyorum hocam, umarım iyi yerlere gelirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…