Monster Pusat Type C to DP ile görüntü aktarılmıyor

Fatih Cihat

Zeptopat
Daha fazla  
Merhabalar. Bilgisayarım Monster Tulpar T7 V25.1. Monitör Monster Aryond A32 V1.2. Kullandığım kablo Monster Pusat Type-C to DP kablosu. Ne yaptıysam bu kablo ile görüntü aktaramadım. Format atıp temiz kurulum yaptım. Kurulumu tamamladıktan sonra kabloyu takıp monitöre görüntü aktarmayı denedim, oldu. Ertesi gün hiçbir şekilde görüntü alamadım. Uzun süredir böyle bir sıkıntı var. Type-C girişi her türlü çalışıyor fakat bu Pusat kablosuyla görüntü aktarmıyor. Farklı bir laptopta denedim, onda görüntü geliyor. Ne yapmam lazım, yardımcı olabilecek var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bilgisayarım Monster Tulpar T7 v25.1. monitör Monster Aryond A32 v1.2. kullandığım kablo Monster Pusat Type-C to DP kablosu. Ne yaptıysam bu kablo ile görüntü aktaramadım. Format atıp temiz kurulum yaptım. Kurulumu tamamladıktan sonra kabloyu takıp monitöre görüntü aktarmayı denedim, oldu. Ertesi gün hiçbir şekilde görüntü alamadım. Uzun süredir böyle bir sıkıntı var. Type-C girişi her türlü çalışıyor fakat bu Pusat kablosuyla görüntü aktarmıyor. Farklı bir laptopta denedim, onda görüntü geliyor. Ne yapmam lazım, yardımcı olabilecek var mıdır?

USB-C'nin alt mode desteklemesi gerek alt mode yok demek ki yani mümkün değil boşuna adaptör almışsın HDMI kullan.

İlk aldığım zamanlarda 1 ay kadar bu kablo ile kullanmıştım problem yoktu. Acaba farklı bir kablo kullanmanın faydası olurmu. Thunderbolt desteği falan diyen olmuştu kafam karıştı artık.

İlk aldığım zamanlarda 1 ay kadar bu kablo ile kullanmıştım problem yoktu. Acaba farklı bir kablo kullanmanın faydası olur mu?

Hocam o zaman demek ki USB-C alt mode özelliği var şimdiye kadar görüntü aldıysanız HDMI deneyin ya da başka bir adaptör şimdiye kadar hiç karşılaşmadım böyle bir şey ile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı