kayra1625 Centipat Katılım 7 Mart 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #1 Önceden hiçbir sıkıntısı yoktu eski mouse pad kullanıyordum. Şimdi yeni mouse pad alınca mouse aşırı fazla tutukluluk yapıyor. Sorun nerede?
Önceden hiçbir sıkıntısı yoktu eski mouse pad kullanıyordum. Şimdi yeni mouse pad alınca mouse aşırı fazla tutukluluk yapıyor. Sorun nerede?
Hasanxcd Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 698 Makaleler 1 Çözümler 8 8 Ağustos 2024 #2 Mouse padde kaymıyor mu yoksa ekrandamı yapıyor tutukluk.
ruzgaar Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 698 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #3 kayra1625 dedi: Önceden hiçbir sıkıntısı yoktu eski mouse pad kullanıyordum. Şimdi yeni mouse pad alınca mouse aşırı fazla tutukluluk yapıyor. Sorun nerede? Genişletmek için tıkla... Mouse padi nereden aldınız? Kalitesiz ise optik algılamıyor olabilir
kayra1625 dedi: Önceden hiçbir sıkıntısı yoktu eski mouse pad kullanıyordum. Şimdi yeni mouse pad alınca mouse aşırı fazla tutukluluk yapıyor. Sorun nerede? Genişletmek için tıkla... Mouse padi nereden aldınız? Kalitesiz ise optik algılamıyor olabilir
kayra1625 Centipat Katılım 7 Mart 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #4 Hasanxcd dedi: Mouse padde kaymıyor mu yoksa ekrandamı yapıyor tutukluk. Genişletmek için tıkla... Ekranda ruzgaar dedi: Mouse padi nereden aldınız? Kalitesiz ise optik algılamıyor olabilir Genişletmek için tıkla... Trendyoldan steelseries olarak aldım
Hasanxcd dedi: Mouse padde kaymıyor mu yoksa ekrandamı yapıyor tutukluk. Genişletmek için tıkla... Ekranda ruzgaar dedi: Mouse padi nereden aldınız? Kalitesiz ise optik algılamıyor olabilir Genişletmek için tıkla... Trendyoldan steelseries olarak aldım
Hasanxcd Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 698 Makaleler 1 Çözümler 8 8 Ağustos 2024 #5 kayra1625 dedi: Ekranda. Genişletmek için tıkla... Mouse padin markası nedir veya nereden aldınız?
kayra1625 Centipat Katılım 7 Mart 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #6 Hasanxcd dedi: Mouse padin markası nedir veya nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Trendyol Steel series olarak aldım
Hasanxcd dedi: Mouse padin markası nedir veya nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Trendyol Steel series olarak aldım
Hasanxcd Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 698 Makaleler 1 Çözümler 8 8 Ağustos 2024 #7 kayra1625 dedi: Trendyol SteelSeries olarak aldım. Genişletmek için tıkla... SteelSeries QCK ise farenin optiği hakkında bir bilgi bulamadım internette ama optikte bir sıkıntı olabilir.
kayra1625 dedi: Trendyol SteelSeries olarak aldım. Genişletmek için tıkla... SteelSeries QCK ise farenin optiği hakkında bir bilgi bulamadım internette ama optikte bir sıkıntı olabilir.
kayra1625 Centipat Katılım 7 Mart 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #8 Hasanxcd dedi: Mouse padin markası nedir veya nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Mouse pad dan mousu havaya kaldırıp tekrar koyunca tutukluluk başliyor Hasanxcd dedi: SteelSeries QCK ise farenin optiği hakkında bir bilgi bulamadım internette ama optikte bir sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... Yani sorun mouse dami
Hasanxcd dedi: Mouse padin markası nedir veya nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Mouse pad dan mousu havaya kaldırıp tekrar koyunca tutukluluk başliyor Hasanxcd dedi: SteelSeries QCK ise farenin optiği hakkında bir bilgi bulamadım internette ama optikte bir sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... Yani sorun mouse dami
Hasanxcd Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 698 Makaleler 1 Çözümler 8 8 Ağustos 2024 #9 kayra1625 dedi: Mouse paddan mousu havaya kaldırıp tekrar koyunca tutukluluk başliyor. Yani sorun mouse dami. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen farede ama olmayabilir de.
kayra1625 dedi: Mouse paddan mousu havaya kaldırıp tekrar koyunca tutukluluk başliyor. Yani sorun mouse dami. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen farede ama olmayabilir de.