Monster Pusat V11 vs Corsair Katar Pro vs Logitech G203 Light Sync

yagze12

Hectopat
Daha fazla  
Bu üçünden hangisini almalıyım?
CS:GO, Valorant, CoD, GTA vb. oyunlar oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech G102/203 Ligthsync modellerde Mercury sensör yok, 10 yıllık, ucuz bir sensör. Corsair Katar Pro almanızı tavsiye ederim ben. Pusat V11 fason bir mal çünkü. Sensörüyle ilgili bilgi bulamadım.

Hocam şöyle söyleyeyim şuana kadar nasıl bir mouse kullandıysan, ona göre bir seçim yapmaya çalış. Örneğin ben uzun seneler Rampage SMX R1 kullandım ve üstü kadifemsi yumuşak bir yapıya sahipti. Ardından G203 deneyimledim 1-2 gün boyunca ve sırf kadife yapıya alıştığı için elim nemlenmeye ve az miktarda terlemeye başladı. Burada önemli olan hangi fareyi alırsan al elinin ona en alıştığın biçimde uyum sağlayabilmesi. O yüzden eski deneyimlerini de göz önünde bulundurarak bir fare tercihinde bulun.

Benim elim işaret parmağına 18 cm uzunluk, eni 10 cm sizce hangisi
Logitech G102/203 Ligthsync modellerde Mercury sensör yok, 10 yıllık, ucuz bir sensör. Corsair Katar Pro almanızı tavsiye ederim ben. Pusat V11 fason bir mal çünkü. Sensörüyle ilgili bilgi bulamadım.
Eli küçük olanlar için deniyor hocam sizce bilindik bir marka almak istiyorum önerileriniz var mı?
Bütçe Maksimum 180 200

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı