Monster Pusat V6 Gaming Mouse Tekerlek Sorunu

umut055

Megapat
Makaleler
1
Yer
Samsun
Daha fazla  
Yaklaşık 7 ay önce Monster Pusat V6 Gaming Mouse satın aldım. Başlarda çok sorun yoktu ama 3-4 ay sonra tekerleğinde bozulmalar yaşadım. Şu anda beni iyice rahatsız edecek derecede sorun yaşıyorum. Bazen hiç dokunmasam bile ekran aşağı kayıyor veya döndürdüğümde sayfa fazladan 2-3 satır aşağı veya yukarı kayıyor. Monster teknik destek tecrübesi olan arkadaşlar yorum yapabilir mi? Süreç nasıl işliyor? Bu durumla karşılaşanlar ürünün değişimi talebi istediklerinde sorunla karşılaştıkları oldu mu?

Benzeri durum benim g603 de oldu videodaki işlemi uygulayınca sorun çözüldü. Aldığım yere sorduğumda kargonun tarafımca karşılanması gerektiğini öğrenince garantiye yollamaktan vazgeçtim. Firmayı arayarak net cevap alabilirsin eğer kargoyu ücretsiz olarak yollayabilirsen direk garantiye yolla.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benzeri durum benim g603 de oldu videodaki işlemi uygulayınca sorun çözüldü. Aldığım yere sorduğumda kargonun tarafımca karşılanması gerektiğini öğrenince garantiye yollamaktan vazgeçtim. Firmayı arayarak net cevap alabilirsin eğer kargoyu ücretsiz olarak yollayabilirsen direk garantiye yolla.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorunumun tam olarak bu videodaki gibi. Videodaki gibi içini açıp tamir etmeye kesinlikle kalkışmam. Monster ile iletişime geçmiştim temmuz ayında. Kargo ücretini karşı ödemeli olarak yollamamı söylediler. Benim merak ettiğim değişim istersem bunu karşılayabilirler mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı