Pusat Notebook Cooler ergonomik dizaynı, alüminyum paneli ve çift 140mm fanı ile notebook ısınma sorunları tarihe karışıyor!
www.monsternotebook.com.tr
Monster.
Gün boyunca laptop soğutucuları araştırdım ve son olarak bu ikisi arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ikisi de gayet kaliteli ikisi de alüminyum. Cooler Master'ın fanları laptopa göre ayarlanabiliyor yerlerini değiştirebiliyorsun. Sizce hangisi? Birkaç güne sipariş vereceğim.
Cooler Master'ın fanları Pusat'tan daha fazla RPM değerine sahip. Ayrıca fanlarının yerinin değiştirilebilmesi de bir avantaj. Ama laptop 17" ise Cooler Master'a tam uymayabilir. Notebook altı soğutucu yerine vakumlu soğutucu düşünüyor musunuz?
Cooler Master'ın fanları Pusat'tan daha fazla RPM değerine sahip. Ayrıca fanlarının yerinin değiştirilebilmesi de bir avantaj. Ama laptop 17" ise Cooler Master'a tam uymayabilir. Notebook altı soğutucu yerine vakumlu soğutucu düşünüyor musunuz?
Vakumlu soğutucular bir süre sonra fanları bozduğu için onlardan vazgeçtim. Cooler Master'da çok aklım kaldı fakat Monster Pusat almaya karar verdim ve bugün sipariş verdim. Hem soğutuyor hem de bir nevi USB çoklayıcı görevi görüyor.