Monster Pusat Wave ANC Kulaklık İncelemesi

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Monster’ın hem oyuncular, hem de genel kullanım amaçlı yeni Aktif Gürültü Engelleme (ANC) özellikli kulaklığını yakından inceledik. Monster markası uzun zamandır dizüstü bilgisayarlarıyla kendini tanıtmış olsa da, gerçekte oyuncuların ihtiyaç duyacağı her türden donanımı da sunarak ürün gamını geliştirmeye devam ediyor. Markanın en yeni ürünlerinden biri olan Monster Pusat Wave ANC kulaklık da oyunculara çok […]

Devamı: Monster Pusat Wave ANC Kulaklık İncelemesi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Ben de ilk bakışta "bu benim kulaklık la" dedim. Sonrasında fark ettim "Monster" olduğunu. Sadece biraz daha yuvarlak hale getirilmiş kenarları. Onun dışında tasarımı aynı.

Ekleme: İnceleme sayfasına gittiğimde power ve ses tuşlarının dahi aynı şekilde olduğunu gördüm. ANC tuşu kaydırmalı değil normal buton sanırım bunda. Ürünün 1500 TL gibi bir fiyatı var bunu alacağınıza @Ardaaa11 hocamın attığı linktekini tercih edin.

Kasa aynı değil gibi, oynamış olabilirler mi acaba kapağıyla? Eğer bu modeli getiriyorsa fena bir model değil aslında ama zaten piyasada var.
Biraz oynanmış. Ancak iddia ettiği özellikler çok benzer. Ayrıca tuşlarının tasarımı da aynı ANC hariç. Kulaklığın gerçeğini kullanıyorum memnunum. Dediğim gibi bu ürüne fazladan para vermeye değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…