Monster notebook'a sahibim. Isı değerlerimi sizlerle paylaşmak istedim. Pubg için ısı değerleri bana yüksek geldi. Sistem özellikleri ve ısı değerleri aşağıdadır. Termal macunları yeniledim fakat sonuç aynı. Değerler sizce normal mi ? Sizinde yorumlarınızı bekliyorum.
Değerlerde bir anormallik var evet. Teknik servise danışmanızı öneririm onun dışında hava çıkışlarını bir kontrol edin ya da ekstradan bir soğutucu kullanın.
Değerlerde bir anormallik var evet. Teknik servise danışmanızı öneririm onun dışında hava çıkışlarını bir kontrol edin ya da ekstradan bir soğutucu kullanın.
Güç seçeneklerine gir, kullandığın güç planınının yanındaki ''Plan ayarlarını değiştir'' kısmına tıkla sonra ''Gelişmiş güç ayarlarını değiştir'' kısmına tıkla sonra oradan kullandığın güç planını seç. Seçtikten sonra ''İşlemci güç yönetimi''ne gel, orada ''Sistem soğutma ilkesini pilde ve prizde ''Etkin'' yap. Sonra En düşük işlemci durumunu %20, en yüksek işlemci durumunu %80 yap pilde ve prizde. Oyun sırasında veya sıcaklık hissettiğinde turbo fanı aç. Bu adımları izlediğinde bir çözüme ulaşırsın biraz olsun. Değişiklik olursa yazarsın